Agenda Juridica – aplicatia ideala pentru juristi

Agenda Juridica aplicatie App Store

De cateva zile este disponibila in App Store o aplicatie dedicata juristilor care poarta numele Agenda Juridica. In ea un jurist gaseste cam tot ce are nevoie pentru a administra dosare inregistrate la instante si nu numai. Aplicatia functioneaza doar pe iPhone/iPod Touch si este disponibila pentru 3.99€.

Agenda Juridică este un program unic pe piața românească, adresându-se în special persoanelor care activează în domeniul juridic (avocaţi, judecători, jurişti, lichidatori,executori, etc), dar şi oricărei persoane care are cel puţin un dosar înregistrat la instanţele de judecată. Agenda Juridică foloseşte site-ul public portal.just.ro şi un server dedicat pentru a extrage informațiile necesare.
Cu ajutorul acestui program puteți căuta rapid orice dosar înregistrat pe site-ul portal.just.ro, puteți ține o evidență a tuturor dosarelor care vă interesează, adăuga note și alarme, beneficiind și de funcția unică de actualizare a ultimului termen afișat pe portal.just.ro pentru toate dosarele introduse, cu posibilitatea de sincronizare automată și în timp real cu calculatorul!

Funcții detaliate:

– Căutare rapidă a dosarelor (după număr) la orice instituție din țară folosind site-ul oficial al instanțelor din România, portal.just.ro.
– Integrare în calendarul standard pentru iPhone și iPad, cu suport iCloud (iOS 5.0 minim) și integrare în centrul de notificări.
– Posibilitate de sincronizare automată cu Google Calendar și Outlook.
– Posibilitatea adăugarii unei alarme pentru fiecare dosar în parte, precum și adăugarea de notițe.
– Actualizarea ultimului termen pentru toate dosarele introduse și modificarea automată a datei în calendar, pe telefon și calculator în timp real!
– Vizualizare săptămânală sau lunară a dosarelor.

*Dacă aveţi probleme cu aplicaţia, înainte de a lăsa un review negativ, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă putea ajuta. De asemenea pe blog-ul nostru de la adresa agenda-juridica.blogspot.com, veţi găsi răspunsuri la întrebările dvs. precum şi comentarii la review-uri.

Pretul initial:
Numele:
Agenda Juridica

3.99

s

Developer: Petrut Mugurel St…
Categoria: Business


Descriere: Agenda Juridic este un program unic pe piaa romneasc, adresndu-se n special persoanelor care activeaz n domeniul juridic (avocai, judectori, juriti, lichidatori,executori, etc), dar i oricrei persoane care…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.7 Mb