Belkin produce primele carcase probabil compatibile iPad 3

Carcasa pentru iPad 3
“SmartCover” Belkin pentru iPad 3

  Belkin este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii din lume si recent compania a trimis catre partenerii sai o serie de carcase pentru tableta iPad 3. Carcasa prezentata mai jos a fost primita de catre un distribuitor de accesorii din China si ea este comparata cu actuala carcasa a tabletei iPad 2. Ambele carcase sunt identice, ambele au toate taieturile facute exact la fel si ambele se potrivesc tabletei iPad 2 deci denumirea de pe ambalajele in care au fost trimise ar putea introdusa doar in ideea ca acele produse vor fi acolo si dupa lansarea iPad 3.

We saw a case with a label that says ‘For iPad 3′ and it has been confirmed by the Belkin staff. The case is specially brought from Hong Kong. We tried to fit the iPad 2 in the case, and the result is that the iPad 2 is fully compatible with the case. Does this mean that the third generation has no changes in design?

Carcasa a iPad 3 comparata cu o carcasa a iPad 2 de la Belkin
Carcasa Belkin pentru iPad 2(stanga) vs carcasa pentru iPad 3(dreapta)

  Mai mult decat atat, in interiorul carcasei presupuse a fi pentru iPad 3 s-a descoperit un cod care indica faptul ca acea carcasa ar fi fost facuta pentru iPad 2. Din pacate producatorii de accesorii pentru iDevice-uri nu au vreo idee in legatura cu produsele pe care Apple ar urma sa le lanseze iar in legatura cu acest lucru ne-a convins vara trecuta cand un reprezentant al Belkin a recunoscut ca a sa companie face accesorii pentru noi produse fara a sti sigur daca acelea vor avea design-ul pentru care sunt facute carcasele/husele.

  In concluzie, eu spun ca totul este doar o miscare de marketing.

Carcasa Belkin pentru iPad 3
Carcasa Belkin compatibila cu iPad 3