Televizorul Apple ar urma sa fie cel mai interesant produs conceput vreodata de compania americana

15

Televizor Apple

  Gene Munster, analistul care de cativa ani de zile tot anunta lansarea unui televizor Apple, sustine ca noul televizor construit de Apple ar urma sa fie cea mai mare inventie a companiei americane. Acesta afirma ca produsul ar urma sa fie diferit de televizoarele actuale, ar urma sa aiba un ecran fara margini, ar urma sa fie extrem de subtire si ar urma sa aiba integrate ecosistemele iCloud si iTunes prin intermediul carora utilizatorii vor putea vedea filme, show-uri TV sau vor putea asculta muzica. Pe langa ecosistemele iTunes/iCloud noul televizor ar urma sa aiba integrat si asistentul personal Siri care va permite utilizatorilor sa il controleze folosind doar comenzi vocale.

It’s going to live up to some of the building hype. It will be the biggest thing in consumer electronics since the smartphone.

  Noul televizor va avea o interfata usor diferita de cea disponibila in produsele actuale si va oferi utilizatorilor noi metode de cautare a programelor/filmelor favorite folosind fie o telecomanda clasica fie asistentul Siri. Televizorul companiei Apple ar urma sa combine elementele clasice cu o interfata noua si un design placut insa pretul acestui produs va fi cu siguranta indeajuns de mare pentru a speria o buna parte dintre posibilii clienti. Partea cea mai proasta este ca televizorul va oferi functionalitate completa doar pentru utilizatorii catorva tari de pe glob si la noi in tara va veni fara posibiltatea de a vedea filme, show-uri TV, etc folosind iTunes.