Apple este interesata sa implementeze iDevice-urile in masini

Apple Siri Car

  Desi deocamdata compania Apple nu ofera sisteme complexe de conectare a iDevice-urilor cu masinile noastre, o oferta de munca a Apple China ar putea da de inteles ca Apple cauta metode de a integra iDevice-urile in viitoarele masini. O companie specializata pe recrutarea de angajati a publicat o oferta de munca in numele Apple China iar in acea oferta de munca specifica faptul ca este interesata sa angajeze un inginer auto. Desi nu se specifica exact proiectul pentru care inginerul ar urma sa fie angajat, este clar ca vorbim despre ceva legat de implementarea unor produse Apple in masini.

Apple(China) Looking for SQE/NPI with over 4 years Mechanical engineering background familiar with CNC/die casting/stamping/plastic injection, can use APQP/ PPAP/SPC to control product quality.

  Sincer sa fiu as vrea sa vad Siri implementat in sistemul de bord al unei masini insa nu asa cum a gandit Mercedes ci intr-o versiune gandita de Apple si executata impreuna cu un producator auto. Voi cum ati vedea viitoare produse Apple implementate in masini?