Ask Ziggy 2.0 – un competitor al Siri facut pentru Windows Phone 7(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYhIMnJtdcQ[/youtube]

  Acum cateva luni de zile vi l-am prezentat pentru prima oara pe Ask Ziggy, asistentul personal facut pentru Windows Phone 7. Atunci sistemul nu functioneaza prea bine, avea multe buguri si in general nu aducea ceva in plus fata de asistentul Siri din iPhone 4S. Astazi am pentru voi Ask Ziggy 2.0, cea mai recenta versiune a asistentului pentru terminale cu Windows Phone 7 si din pacate nu pot spune ca foarte multe s-au schimbat. Grafica pare rudimentara, vocea este asemanatoare cu cea a Siri si in mare avem parte de aproape aceeasi functionalitate pentru posesorii de smartphone-uri.

  Ask Ziggy nu este facut de Microsoft ci de catre un dezvoltator de aplicatii pentru Windows Phone 7 deci probabil nu ar trebui sa ne asteptam la un concurent serios din partea sa desi Apple ar fi mult mai motivata sa imbunatateasca Siri daca ar exista sisteme cu adevarat utile si pe alte platforme.

9 COMENTARII

  1. E mare diferenta intre 1 si 2 , crede-ma ca ask ziggy era complet useless , asta are ceva potential pentru windows phone 7 .
    Oricum chestia ce ma cucereste la windows phone 7 e atunci cand primesc mesaj , imi vorbeste cine mi l-a trimis si ma intreaba daca vreau sa-l citesc sau sa inchid. daca ii spun ca vreau sa-l citesc pot da un reply fara sa apas vreun buton sau ceva de genu.
    Pana nu apare asa ceva la siri nu prea am de gand sa ma intorc la iphone :)).
    PS: Ask Ziggy 2 inca nu e in marketplace..

  2. Daaaa “foarte interesant” si “foarte avansat”: ziggy care e capitala bucurestiului?, Ziggy cat e ceasu in londra?… WooW fenomenal. Da aplicatii?!? Aplicatii cand invata sa deschida?

  3. @JeNeI avand in vedere ca inca nu este disponibil inseamna ca interfata nu a ajuns in faza finala.
    @EnDer, v7.5 poate face asta nativ
    @Alin Cristian si eu folosesc faza cu cititul, si desi mesajul e in romana precum si numele, mi le citeste chiar ok :)) folosesc Windows Phone pentru mail/call/web/gps/basic use; nu m-am putut adapta la Android iar nu mi-a placut iOS din cauza modului de sincronizare a continutului media