Prima Pagina Apple Video: Ask Ziggy – un Siri pentru Windows Phone 7

Video: Ask Ziggy – un Siri pentru Windows Phone 7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=facRa8frDT0[/youtube]

   Desi majoritatea au prevazut ca Siri va fi un esec rasunator, iata ca asistentul personal al celor de la Apple a generat “isterie” in domeniul tehnologic. Tehnologia implementata in Siri a devenit “cool” dupa ce Apple a introdus-o intr-un iPhone si acum tot mai mult producatori si dezvoltatori de aplicatii incearca sa o copieze. Ask Ziggy este cea mai recenta tentativa de a aduce Siri pe sistemul de operare Windows Phone iar in clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza.

   Diferente mari intre Siri si Ziggy nu par a exista, asta daca trecem peste faptul ca Ziggy nu este capabil sa urmareasca o conversatie dar inceputul este bun. 2012 va aduce o adevarata “revolutie” in ceea ce priveste sistemele de recunoastere a comenzilor vocale si trebuie sa le multumim celor de la Apple pentru ca au transformat o tehnologie aparent banala si nefolositoare intr-una “cool”.

 • FIlip

  interesant dar pare cam puturos pe langa Siri 😕

 • Ciprian

  Ziggy! Daca ati urmarit serialul Quantum leap (Capcana timpului) asa il chema pe asistentul personal al lui Al.

 • Sir.R

  Aiurea. Ii pui o intrebare si iti raspunde la 12. Mie nu imi place.

 • Gabi

  in windows phone 7 exista un asistent care iti poate deschide aplicatii, forma numere din agenda, face cautari, nu este atat de dezvoltat ca siri, dar functioneaza bine

 • Pingback: Ask Ziggy 2.0 - un competitor al Siri facut pentru Windows Phone 7(Video)()