Ce tweak-uri sau aplicatii ati dori sa vedeti in Cydia in anul 2012?

Cydia Logo

Ā  In anul 2011 foarte multe tweak-uri si aplicatii au fost lansate in Cydia insa majoritatea dintre ele sunt extraordinar de inutile si partea cea mai proasta este ca nu sunt gratuite. Notifications Center-ul a fost o sursa de inspiratie pentru dezvoltatori care au lansat widget-uri peste widget-uri insa o mare parte dintre ele nu sunt chiar atat de utile pentru noi. Aplicatii cu adevarat interesante nu au mai fost lansate de ceva vreme si tweak-urile care extind utilitatea asistentului Siri sunt bune in principal pentru vorbitorii nativi de limba engleza.

Ā  Voi ce ati dori sa vedeti dezvoltat si lansat in Cydia in anul 2012? Poate exista dezvoltatori care citesc acest blog si le dati o idee cu privire la un o viitoare creatie.

22 COMENTARII

  1. mi ar place un tweak sa pot sterge pozele care au fost bagata cu itunes nu doar cele din camera roll , sau daca este deja daca imi puteti spune cum se numeste

  2. 1. Un ‘Safari Download Manager’ compatibil cu iPad 2 iOS5.
    2. Un editor gen Firebug pentru Safari.
    3. Mai multe tweakuri compatibile cu iPad 2 IOS5.
    4. Mai multe teme Dreamboard.
    5. Flash pentru iOS Safari (nu ma refer doar la flash pentru videouri – exista deja alte browsere care fac asta) ci la suport nativ pentru flash.
    6. Compatibilitatea tuturor (sau majoritatii) extensiilor cu aplicatia Mail.
    7. Un tweak care iti permite sa faci printer sharing de la PC la iPad. Nu ma refer la AirPrint care nu e compatibil decat cu imprimantele noi. Efectiv ceva cum este printer sharingul din windows LAN.
    8. Gruparea PDFurilor pe categorii in iBooks si compatibilitate cu fisiere office.

    Cam atata imi vine acum prin minte šŸ˜€
    Sper ca nu am greseli de ortografie pentru ca am scris comentariul in viteza.

  3. help! am un ipad 2 cu ios 4.3.3 si am instalat tot felul de tweak-uri din cydia pe el. alaltaieri l-am pus la incarcat si era 100% functional. ieri, cand l-am scos de la incarcat, unele iconite erau mici, altele mari,spatiul dintre iconite e mare si cand vreau sa intru in vreo aplicatie mi se restarteaza. ce as putea face?

  4. 1. Un tweak care sa poti modifica vocea in timp ce vb la tel(realtime fara server).
    2. Un tweak cu care sa poti inregistra convorbirea telefonica( dc nu este deja)

  5. exista vreun tweak pentru a avea 2 sau mai multe pagini in notif center? gen intelliscreenx, sau un top shelf tot pentru notification center? am cautat dar nu am gasit nimic…

  6. Aseara ma gandeam la un tweak pentru a mari standby pentru deviceuri si astazi postezi tu articol šŸ˜€ foarte tare!
    Descrierea tweakului la care ma gandeam se refera la conexiunea 3G durata de standbye

    Vreau un tweak care in momentul in care blochez idevice-ul sa-mi opreasca si conexiunea internet 3G si sa raman pe EDGE, care este suficient pentru notificari, iar in momentul in care deblochez idevice-ul sa-mi activeze automat 3G!
    Voua cum fi se pare? un revers al lui “Activator” ceva de genu…nu este greu de creat

  7. hmm nu prea am idei dar astept cu nerabdare lansarea tweakului “deck” pe care l-ai prezentat acum cateva zile pe idevice alte idei ar mai fi portarea photobooth-ului pe iphone la care cred ca se lucreaza deja… si un tweak care sa activeze facetime si imessage pe iphone 4 hacktivat

  8. As fi interesant de un tweak care, in momentul cĆ¢nd idevice-ul este la Ć®ncărcat, sa-mi păstreze permanent ecranul activ pe aplicatia utilizată, fără a intra in stand by.

  9. Ar fi dragut un safari download/upload manager compatibil cu iOS5 :)…….Si de asemenea un tweak gen taskbar sau care sa extinda utilitatea statusbar-ului….

  10. vreau un tweak pentru iphone 4s sa fie siri in romana , adica sa vorbeasca in romana . sau daca se poate in toate limbile posibile , sa nu mai asteptam dupa cei de la apple ca sa scoata . multumesc

  11. as dori sa vad prin cydia in 2012 un port care sa functioneze complet al Android Icecream 4.0 asta ca toata lumea se da mare cu el(softul,nu telefoanele pe care functioneaza) si as vrea sa vad cum se comporta pe iPhone.

  12. un tweek care sa dea hide la bara cu “messages”, “edit” si numele destinatarului in aplicatia nativa “mesaje” a ios 5

  13. EU VREAU DOAR O APLICATIE DE INREGISTRAT CONVORBIRILE SI ATAT, DACA STIE CINEVA VREO UNA V-AS FI RECUNOSCATOR, AM AVUT PE NOKIA SI SAMSUNG O APLICATIE SUPER SI ANUME “Ultimate Voice Recorder” dar de cand am trecut la iphone nu gasesc nimic ce sa functioneze impreuna cu memoria si fara conexiune la net. DACA STIE CINEVA CEVA VA ROG DATI UN PONT. Mersiā€¦