Apple ne promite un an 2012 plin de surprize!

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPad Tim Cook a anuntat ca anul 2012 va fi unul in care vom avea parte de foarte multe lucruri interesate de la Apple. El a sustinut ca a sa companie abia a inceput sa ne ofere lucruri grozave si desigur ca pe parcursul anului vom avea parte de cateva surprize care probabil ne vor „da pe spate”. Ce anume ar putea lansa Apple in anul 2012? Ei bine totul incepe cu noi modele ale tuturor MacBook-urilor si se termina cu iPhone 5/noul iPhone si iOS 6. Apple ar putea include Retina Display in Mac-uri, ar putea face o noua aplicatie Maps cu navigatie turn-by-turn si ar putea lansa un iPhone 4S cu un design complet schimbat.

Only Apple could deliver this kind of innovation in such a beautiful, integrated and easy to use way. It’s what we stand for. And across the year, you’re going to see a lot more of this kind of innovation. We are just getting started.

  Apple probabil va uimi lumea din nou in 2012 si probabil va avea cel mai bun an din istorie, acum ramane de vazut daca vom avea bani sa cumparam macar o parte dintre produsele pe care compania urmeaza sa le lanseze.