iPhone 5 – conceptul unui terminal interesant cu logo iluminat si nu numai

  In vara s-a spus de nenumarate ori ca iPhone 5 va avea un design asemanator cu cel al unei lacrimi, teadrop, si o echipa de designeri din SUA a pus acelasi concept in aplicare pentru un posibil terminal iPhone 5. Eu unul vad dispozitivul asemanator cu un Magic Mouse si ca sa fiu sincer nu pot spune ca design-ul imi displace desi o carcasa mai groasa nu ar fi ideala pentru un smartphone in ziua de astazi. Probabil toti am accepta fara probleme un asemenea design daca el ar veni cu un ecran de 4 inch si o baterie mai buna.

  Voi ce parere aveti?

35 COMENTARII

  1. Nu cred ca vor lasa camera pe mijloc si jack-ul pe laterala pentru ca ar fi incomod. Si difuzorul/microfonul unde sunt? Si pe unde il incarcam?

  2. Zaone m`ai pierdut dupa prima poza… nu as cumpara asa ceva… Urat cu spume si o forma absolut incomoda si inutila, inca raman la parerea ca forma de la 3G (s) se simte cel mai natural si as opta oricand pentru asta in locul celei de la 4 (s) etc …

  3. Asa arata oribil. E groaznic. Ma respinge 🙂
    Daca nu ar avea camera si flash-ul pozitionate central s-ar schimba total povestea

  4. Nu e urat dar parca e un magic mouse.Ar sta bine in mana cand e tinut cu o singura mana dar tinut cu ambele nu cred ca e comod.Eu am obiceiul sa tin telefonul cu ambele maini si tastez cu degetele mari.
    Eu as vrea un nou iphone precum un ipad2 si un pic curbat dar nu asa mult precum acest concept.Ceva de genul 3GS dar din aluminiu.

  5. cred că`s doar speculații, Apple cu siguranță va trece la un design nemaivăzut până acum (revoluționar) …gen o meduză cu icoane 3D 🙂

  6. Chiar ca arata ca magic mouse-ul, singura parte care imi place e logoul luminat, daca ar face asta ar fi genial, dar s-ar putea problema consumului si nu cred ca apple ar prefera ca bateriile terminalelor sa tina mai putin din cauza asta… Eu sper ca iPhone 5 sau hd sau cum o sa ii spuna sa schimbe lucrurile la fel de mult precum iPhone 4.

  7. Arata dragut..dar pana la urma trebuie sa fie comod de folosit. Daca ar tine mai mult bateria, 4 inch cum ai spus si sa fie comfortabil cand il tii cum ambele maini, Da..l-as cumpara.

  8. Pun pariu ca n-o sa arate asa. Nu incap toate componentele in asa ceva. Iar incepem cu concepte SF. iPhone 5 o sa fie sub forma de implant sub piele si o sa vina cu proiector incorporat … in deget. Siri o sa ne citeasca direct gandurile.