Apple TV 3rd generation prezentat astazi de Apple plus o comparatie cu vechiul model!

  In cadrul conferintei care s-a desfasurat aseara in San Francisco, Tim Cook a anuntat lansarea unui nou model al Apple TV care va permite utilizatorilor sa vizioneze filme in format 1080p. Noul televizor contine o noua interfata de utilizator inspirata din deja cunoscutul iOS care este disponibil pentru iDevice-urile noastre. A treia generatie a Apple TV vine cu un procesor A5 single-core facut spcial de catre compania Apple pentru el si care va permite utilizatorilor sa vada mult mai mult continut multimedia si sa vizionese filmele/show-urile TV preferate direct din iCloud insa va permite si vizionarea intregului PhotoStream prin acelasi serviciul.

  Impreuna cu iOS 5.1 televizoriul aduce o noua intefata pentru utilizatori, interfata care va fi disponibila si in vechiul model vandut pana ieri pe piata.Noul Apple TV este disponibil in magazinele Apple la acelasi pret de 99$ si va fi livrat incepand cu data de 16 martie, exact ca si noua tableta iPad. Mai jos avem o comparatie intre Apple TV 2nd generation si Apple TV 3rd generation si observati ca noul hardware reprezinta singura schimbare facuta de catre Apple.

Apple TV 2G vs Apple TV 3G

7 COMENTARII

  1. In romania cu iTv poti “inchiria” filme din iTunes ?
    Exista cumva un post cu subiectul cu ceea ce face iTv in Ro?

    Multumesc anticipat!

  2. Am player full HD care suporta toate formatele posibile si imposibile inca din 2009. Luat la aproximativ aceiasi bani, cam 350 lei. Nu mi se pare deloc revolutionar. Iar pretul e mare pentru ce stie sa faca.

  3. Din pacate functionalitatea TV-ului este foarte limitata in Romania multe functii fiind dezactivate inclusiv cea de vizionare a filmelor din iTunes sau din anumite posturi Tv.