iPad vine cu 1 GB de RAM conform unor surse neoficiale din cadrul Apple

The New iPad

  Pana acum Apple a precizat de fiecare data macar ce viteza are procesorul unei noi tablete iPad insa aseara procesorul A5X a fost lansat de catre companie si din pacate nu au fost facute precizari cu privire la cantitatea de RAM disponibila sau macar la frecventa pe care o va avea procesorul. Probabil A5X are o viteza de lucru de 1 GHz insa partea importanta este ca el ar veni cu 1 GB RAM, dublu fata de cat are iPad 2. Noul chip are un procesor grafic quad-core si probabil cantitatea suplimentara de RAM era necesara pentru a asigura utilizatorilor o fluenta in rularea aplicatiilor si a jocurilor.

There were a lot of hardware specs bandied about at this morning’s iPad event: an A5X processor with quad-core graphics, a 2048 x 1536 Retina Display, and LTE. One piece of information that wasn’t mentioned, however, was RAM. Sources have informed us that Apple’s latest has indeed received an upgrade in that area as well, and will ship with 1GB of RAM — double that of its predecessor.

  Din pacate trebuie sa ne bazam in continuare pe zvonuri in ceea ce priveste cantitatea de RAM inclusa in noua tableta iPad insa pe data de 16 martie ea va fi disponibila in magazine, cei de la iFixIt o vor desface si ne vor spune exact ce se ascunde in interiorul placii sale de baza.