Testeaza noul Retina Display al iPad direct de pe site-ul Apple

  Daca nu sunteti 100% convinsi in legatura cu schimbarea pe care noua tableta iPad o aduce in ceea ce priveste calitatea ecranului, pe site-ul companiei Apple exista o mica aplicatie web care va permite sa comparati ecranul noii tablete cu cel al iPad 2. Apple a conceput 3 scenarii in care puteti testa ecranul noii tablete si ele sunt: comparatie privind textul afisat in aplicatia iBooks, comparatie privind calitatea pozelor facute si afisate pe ecran iar in final o comparatie privind textul si imaginile afisate in aplicatia Mail.

  Puteti accesa pagina cu pricina urmand acest link.

9 COMENTARII

  1. vei vedea peste 4 ani cand apple se satura de ele si la da la alti! fara suparare dar cam asa ceva se intampla in ziua de azi !

  2. Nu vreau sa fiu rauatacios dar eu ma prapadesc de ras la asemenea ”teste”.Cat de tare poate sa fie?. Ne demonstreaza noua cum arata retina display,si toata lumea: wow cat e de tare,nu se vede blurat sau pixelat:)).
    Pai cum ma nene,adica noi pe un dispalay non retina display vedem cum arata retina dipaly aaa??Si daca pe ecranul vostru cu pixeli mari nu mai vedeti pixeli intr-un desen care ar trebuii sa fie mega retina display,atunci la ce d—-u ne mai trebuie retina display,aaaa??Asa ceva e tare de tot:)

  3. Nu stiu zaone ce vrei sa spui,sincer ce am inteles din commentul tau este ca te-ai simtit tu atacat,cam atat,in rest ce ai vrut sa zici,numai tu stii.

  4. Zaone tu ai inteles ce am spus eu????Nu neg ca se vad pixeli la retina,sau ca e naspa retina,pe mine ma amuza cei de la apple pentru ca ne arata pe siteul lor niste imagini ca sa vedem cum arata paginile vazute prin retina display.Pai cum sa observam noi acest lucru daca nu avem retina display,la asta ma refeream eu?Lumea a ramas cu gura casca,mama cum se vede retina display,dar ei uita ca defapt au acasa ecrane non retina display…..

  5. Da..tipul are dreptate..pana nu pui mana pe un retina nu ai cum sa vezi realitatea..
    O imagine color pe un tv albnegru..imi aduce aminte de geamurile colorate de pe timpul lui ceasca..si ne minunam ce culori frumoase avea tv-ul nostru albnegru..
    Si nu va mai ofensati atata de parca aveti actiuni la apple..