Samsung intentioneaza sa introduca actiuni in justitie impotriva noii tablete iPad

  Miercuri seara Apple a prezentat lumii intregi noua tableta iPad si Samsung a cerut unei instante din Australia sa stabileasca de urgenta o audiere intr-unul dintre procesele pe care compania coreeana le are intentate impotriva Apple. Nimeni nu stie sigur ce vrea Samsung sa ceara in cadrul acestei audieri insa din moment ce vorbim despre o cerere facuta dupa prezentarea iPad este clar ca noua tableta ar fi pusa in discutie. Pana acum Samsung a atacat implementarea tehnologiilor de telecomunicatii din iDevice-uri insa fara prea mult succes si acelasi lucru l-ar putea face impotriva tabletei iPad.

  Samsung nu a reusit sa blocheze comercializarea vreunui produs Apple si singurele sale victorii au avut legatura cu procese intentate de Apple deci niciunul dintre procesele proprii intentate impotriva Apple nu a avut succes. Producatorul coreean se “lupta” in instantele de pe glob cu Apple insa recent a incheiat un contract de 9 miliarde de dolari pentru producerea componentelor din actualele si viitoarele iDevice-uri.

4 COMENTARII

  1. Maybe it’s a long shot, dar cred cu tarie ca, pe modelul dezbina si cucereste, Apple ii va cumpara pe toti in cateva zeci de ani. Va ramane pe piata cu singurii care nu-i deranjeaza asa de tare, adica Microsoft.

  2. Cred ca SAmsung s-a atacat la prezentarea celor doua aplicatii de pe tableta lor si i-au suparat rau adevarul si au zis sa dea in judecata :))) dar ei uita cu cat namol au aruncat in toate acele reclame in apple si majoritatea minciuni.