Vocre traduce in timp real convesatiile video facute de voi(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4YQN-GpM074[/youtube]

  Vocre este o aplicatie pentru iOS care va fi in curand actualizata si va permite utilizatorilor sa traduca in timp real conversatiile video pe care el au cu alte persoane. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca aplicatia este special conceputa pentru a intelege tot ceea ce spun utilizatorii in timpul unei conversatii video, pentru a traduce automat frazele si pentru a le recita. Desi aplicatia se anunta a fi extraordinar de interesanta, problema cea mai mare va fi desigur sistemul de recunoastere a cuvintelor rostite de catre utilizatori deoarece in general aici apar principalele probleme.

San Francisco (–March 7, 2012–) At the 5th annual LAUNCH festival today, Vocre debuted the next revolutionary step in its race to automate and innovate the $30b language translation market. Vocre 2.0 takes a gigantic leap into the future, enabling users who speak different languages to communicate with one another using an unprecedented live translation video calling solution. The disruptive start-up garnered the attention of tech tastemakers Michael Arrington and Robert Scoble last fall with its first iOS version, which enables anyone to communicate with others who speak a different language. The young company received “Best Mobile App” and “Audience Choice” awards upon their launch on stage at the TechCrunch Disrupt SF Battlefield.

  Vocre 2.0, versiunea care are inclus noul sistem de traducere live, va fi disponibila in viitorul apropiat in App Store si va putea fi utilizata gratuit de catre toti cei interesati. Desigur ca limba romana nu se afla printre cele 23 de limbi compatibile cu noul sistem insa probabil in viitor vom avea norocul de a putea beneficia de aceasta tehnologie.

Pretul initial:
Numele:
Vocre Free Translator

Gratuit

s





Developer: myLanguage, Inc.
Universala
Categoria: Travel


Descriere: Vocre is now FREE!

Have you ever wanted to have a conversation with someone who didn’t speak your language
Vocre is a fun and easy way to have a conversation with someone who speaks a different language.


Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 Mb


7 COMENTARII

  1. Foarte tare aplicatia, cel mai bine am folosit-o in modul Table-Top (foarte usor de folosit asa) ! Lol ! Am folosit Engleza-Germana si Engleza-Chineza (nu stiu o boaba) , recunoaste foarte bine engleza cel putin ! Cred ca traduce decent…trebuie sa gasesc un chinez ! 🙂

  2. Tot ce mai trebuie acum e sa gasesti o chinezoaica care vrea sa gaseasca un roman :))
    Geniala aplicatia insa o vad utila doar in directii anume [un om de afaceri cunoaste mai multe limbi, iar oamenii de rand straini nu tin legaturi telefonice constant], insa ar fi foarte interesant sa faca parte din Siri [am avut un proiect la Inteligenta Artificiala – Companion, care era menit sa devina un prieten atotstiutor, insa proiectul nu s-a finalizat din cauza intreruperii aproape de final de catre niste incompetenti]

  3. Briliant, si cand or sa se intalneasca, ce or sa faca? Or sa discute dand din maini sau fiecare cu iphone-ul lui? Doamne, am ajuns sa nu mai invatam nimic ca avem device-uri care fac treaba in locul nostru.