Vizioneaza versiunea HD a keynote-ului de prezentare a tabletei iPad

 Dupa fiecare keynote de prezentare a unui produs, compania Apple publica podcast-ul intregii conferinte pe propriul sau canal de pe platforma iTunes. Desi miercuri a fost prezentata tableta iPad, abia ieri am vizionat totul preferand sa astept ca Apple sa publice o versiune HD a inregistrarii. Inregistrarea in format HD a conferintei Apple are 2.3 GB fata de doar vreo 800 MB cat are versiunea SD insa vedeti totul intr-o alta lumina si puteti face un streaming catre un televizor daca aveti un Apple TV sau un cablu HDMI.

  Puteti descarca intreaga filmare HD a conferintei de prezentare a tabletei iPad de aici insa faceti-o pe o conexiune de mare viteza.

12 COMENTARII

  1. Pe asta chiar nu o stiam. Eram deja inregistrat la podcast-ul Keynote al companiei Apple dar nu la cel HD. In schimb observ ca acesta contine doar patru episoade in timp ce cel SD contine mult mai multe.

  2. Pentru cei cu adevarat pasionati de HD mai exista si Apple Keynote (1080p) unde o prezentare are 5.5 GB dar este pur HD.

  3. se simte ca lipseste jobs. era cook pe scena, spunea de ecran, de camera … si nimic … nu aplauda nimeni. de abia cand a facut o scurta pauza au fost cateva aplauze din spate

  4. @Munteanu Bogdan: Eu am un iPhone 4S si de vreo 6 luni am pus pe el o folie iShield Alien Surface. Mi se pare cea mai buna folie de pe piata in momentul de fata, are acoperire completa(fata, spate si laterale), ceea ce e super, mai ales ca eu am o problema cu scapatul telefonului pe jos, iar folia mi-a protejat telefonul de fiecare data. Si cea mai tare faza la folia asta e ca am garantia pe viata, deci daca o sa am ceva probleme cu ea, se poate schimba. Poti incerca folia asta, eu sunt foarte multumit de ea.