i0n1c ar putea avea o solutie de jailbreak pentru noua tableta iPad

  V-am spus dimineata ca Pod2G lucreaza la descoperirea unor noi exploit-uri cu ajutorul carora am putea face untethered jailbreak pe iOS 5.1 pentru iPad 2, iPhone 4S, iPad 3rd generation/4G si restul iDevice-urilor. Daca Pod2G abia a inceput cautarile, i0n1c sustine ca are deja un exploit pentru noua tableta si in 5 zile il va testa pe ea. Vineri Apple va incepe sa livreze noile tablete iPad catre utilizatorii care au precomandat produsul insa daca tot ceea ce spune i0n1c este adevarat sau nu ramane de vazut.

  i0n1c a pacalit recent sute de mii de utilizatori sustinand ca o aplicatie din App Store ar avea un exploit care ar permite efectuarea unui jailbreak pe iOS 5.1 deci toate declaratiile lui trebuie privite cu extrem de multa neincredere. Daca totusi de aceasta data nu minte, atunci este posibil sa vedem prima dovada a unei tablete iPad jailbroken si daca el va gasi de cuviinta sa imparta descoperirea cu Dev Team atunci am putea avea si o solutie de jailbreak in viitor.

10 COMENTARII

  1. Stefan esser este un ipocrit nu te poti baza cu nimic pe el… Ma mira pt ca nemtii nu sunt asa, dar ionic este sub orice critica, isi bate pur si simplu joc …

  2. frate au inceput sa ma dispere astia cu gasirea lor …fac ei …dreg ei…sa facut deja untet. jb pt 5.1 am vz ieri sau acum 2 zile la un indian…ce atata se arunca astia ca fac ei….partea proasta cu indianu e ca nu are cine sa il sustina in ‘lansarea’ solutiei de jb.

    si alta chestie au inceput acum cativa ani …gen…domne facem jb FREE pt toata lumea …cu tweak-uri free s.a.m.d … acum saurik ala a facut milioane si milioane de $$$… la fel si pod2g sau cum se intituleaza..acu’ 3 luni nu avea bani de un ipad2 si zilele trecute…citeam pe un blog din state ca are ferarri 458 italia acum facut pe comanda …

  3. Pai doar nu crezi ca ala munceste zi si noapte doar sa ai tu, io si altii jailbreak. E meritu lui ca face jailbreak si este si platit pt asta. E ceva normal

  4. Domnilor,

    baietii astia ar trebui oarecum elogiati… si nu criticati… are cineva idee ce se afla in spatele JB ? cate sute de linii de cod si cata programare trebuie sa stii ? Este o diferenta intre a da un ls si a gasi exploit si a-l transforma in JB. Faptul ca poti avea JB cu un simplu click nu inseamna ca in spate nu este o munca colosala !!

  5. Putin spus colosala: e o munca de zi si noapte, incontinuu, pentru ca stii ca de tine depind toti utilizatorii de Cydia, si pentru ca stii ca nu esti singurul care se lupta pentru a gasi primul JB!