Pod 2G, Dev Team si Chronic Dev Team creditate de Apple pentru solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5

Corona

  Pentru iOS 5.0/5.0.1 Pod 2G, Dev Team si Chronic Dev Team au dezvoltat o solutie de untethered jailbreak numita Corona iar in baza ei am putut face jailbreak tuturor iDevice-urilor noastre. Intr-un document publicat miercuri, Apple descrie vulnerabilitatile iOS-ului care au fost reparate si pentru kernel Apple listeaza o vulnerabilitate care a fost descoperita de catre o echipa numita generic 2012 iOS jailbreak Dream Team. In luna ianuarie aceasta echipa a fost generic denumita iOS Jailbreak Dream Team de catre Pod2G intr-un articol publicat pe blogul sau iar Apple a luat act de denumire si a creditat oamenii implicati in exploatarea vulnerabilitatii.

Available for: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation) and later, iPad, iPad 2

Impact: A malicious program could bypass sandbox restrictions

Description: A logic issue existed in the handling of debug system calls. This may allow a malicious program to gain code execution in other programs with the same user privileges.

CVE-ID

CVE-2012-0643 : 2012 iOS Jailbreak Dream Team

  Aceasta nu este prima oara cand Apple crediteaza un hacker cu exploatarea unei vulnerabilitati a iOS, comex fiind cel mai recent exemplu in acest sens. comex acum lucreaza la Apple insa membrii iOS Jailbreak Dream Team par a nu fi chiar atat de interesati de o cariera in cadrul companiei.