Magic Cable Trio – cablul multifunctional perfect pentru orice utilizator

  Magic Cable Trio este un accesoriu interesant pentru terminale mobile deoarece ne permite sa incarcam un dispozitiv folosind o varietate de incarcatoare insa ne permite si sa sincronizam un iDevice folosind un cablu normal de 30 de pini. Accesoriul este echipat cu un cap USB standard si cu inca 3 : mini-USB, micro-USB si un conector de 30 de pini pentru iDevice-uri. Daca ai acasa mai multe dispozitive dar cand vrei sa pleci undeva nu vrei sa umbli cu foarte multe cabluri/incarcatoare atunci Magic Cable Trio este accesoriul perfect.

  Folosindu-l vom putea incarca/conecta la calculator o varietate de terminale mobile si cred ca acum observam cat de importanta este standardizarea acestui gen de conectori. Daca toti producatorii ar fi utilizat acelasi gen de conectori atunci un singur tip de cablu ar fi fost indeajuns pentru a incarca/sincroniza mai multe tipuri de dispozitive insa in lipsa unei asemenea reglementari internationale Magic Cable Trio pare a fi cea mai buna solutie. Magic Cable Trio costa numai 20$ si poate fi achizitionat de pe site-ul producatorului.

4 COMENTARII

  1. super marfa , mai devreme nu il scoteau si ei pe piata ! orcum chinezi sunt mai smecheri ca noi ie au primit si adaptoare la pachet !