Tepe cu aplicatii din App Store: Counter Strike

  Pe data de 7 martie a fost lansata in  App Store o aplicatie numita Counter Strike care da utilizatorilor de inteles faptul ca de indata ce o vor achizitiona vor putea juca deja celebrul joc Counter Strike. Din pacate aplicatia Counter Strike este o teapa deoarece ea nu va permite sa jucati Counter Strike, jocul fiind complet diferit de imaginile afisate in App Store. Destule persoane au fost deja pacalite prin achizitionarea acestui joc si va recomand sa nu il cumparati pentru ca veti cheltui 1.59€ pe un joc pe care probabil nici macar nu il veti juca.

  Counter Strike pentru iOS este o teapa si nu trebuie achizitionata.

25 COMENTARII

  1. Nu îmi venea să cred când am văzut aplicați, noroc că mi-am aruncat ochii pe comentarii și la cât ocupă jocul. Încă un motiv să ne punem niște mari semne de întrebare de cum naiba accepta Apple aplicațiile. Tare mă bate un gând să mă bag pe dezvoltat aplicații…ce naiba, toate gâștele văd ca pot să lanseze aplicații in app store.

  2. Mie nu mi se pare a fi teapa utv…doar se incarca greu unele programe.daca te uiti la top ai sa vezi si posturi romanesti pe acolo

  3. In Online TV Pro poti sa bagi manual linkuri catre posturi tv românești. Eu am 30 posturi care se vad super. Nu merge decât pe wifi (nu si pe 3G).

  4. Au voie sa foloseasca denumirea originala a jocului macar?!
    Ar trebui un developer sa creeze o aplicatie librarie,daca nu exista deja, cu aplicatii care trag teapa..ar fi cel mai ok pentru cumparatori, cumperi aplicatia dar esti sigur ca nu arunci banii aiurea pe altele…ca in baza lui apple..

  5. Sa joci CS pe un touchscreen e ca si cum te-ai juca fotbal cu ambele picioare rupte, de ce ai vrea asa ceva in the first place? :))

  6. 20. La mine arată exact așa cum este aratata in pozele din AppStore dacă cauti după onlinetv hd pro… Adică cu interfața in engleză si butonul + in coltul din stânga sus… de unde se introduce denumirea postului si linkul …. merge extraordinar de bine…

  7. Zaone chiar am vrut sa-ti dau mail cu asta, ca il vazusem in installous , chiar m-am mirat cand am vazut.

    pentru cei care vreti cs-ul de la rusu ala intrati pe google dati un search, vi-l puteti baga cu jb