Apple ar putea vinde 1 milion de tablete iPad in ziua lansarii

The New iPad

  Tableta iPad este disponibila pentru precomanda de miercuri si la doar doua zile de la deschiderea sesiunii de precomenzi Apple a anuntat ca a vandut intregul stoc de unitati pregatite pentru utilizatori. Desi compania din Cupertino nu a precizat cate tablete au fost precomandate in primele zile, unii estimeaza ca ar fi vorba despre aproximativ 1 milion de unitati. Anul trecut Apple ar fi vandut aproximativ 500.000 de tablete iPad 2 in ziua lansarii insa cifra de anul acesta ar putea fi dubla si totul pentru ca Apple ar fi avut mai mult unitati disponibile la lansare.

While Apple didn’t provide a first-day sales figure for the iPad 2, analysts had their range of estimates. Munster a year ago predicted that Apple sold 500,000 over the first weekend, while others went as high as 1 million. Analysts note that the figure could have been smaller because supply constraints limited the number of iPads that Apple could bring to the market.

  Sa nu uitam si ca anul acesta Apple lanseaza produsul in 10 tari simultan iar inca peste 20 il vor avea in exact o saptamana deci vorbim despre produsul Apple care are parte de cea mai mare lansare din istoria companiei. Apple nu a precizat anul trecut cate tablete iPad 2 a vandut in prima zi insa poate anul acesta va privi lucrurile diferit avand in vedere ca mult mai multe persoane par a fi interesate.