Imperium te ajuta sa inlocuiesti task switcher-ul din iOS, este acum disponibil in Cydia(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HruJS9VpoNE[/youtube]

  Imperium este un tweak despre care am vorbit zilele trecute si care acum este disponibil in Cydia iar cu ajutorul sau putem inlocui task switcher-ul din iOS. Imperium este facut in baza MissionControl/LaunchPad-ului din Mac OS X si permite utilizatorilor sa intreprinda diverse task-uri dintr-o interfata intuitiva. In aceasta interfata avem posibilitatea de a inchide toate aplicatiile deschise in background, avem posibilitatea de a seta cateva shortcut-uri pentru aplicatii disponibile in iDevice, avem posibilitatea de a modifica setari de sistem folosind cateva toggle-uri, avem posibilitatea de a efectua cautari pe Google, de a trimite un email sau de a cauta versuri pentru melodii. Imperium este un all-in-one care ofera functionalitate extinsa pentru orice posesor de iPhone/iPod Touch.

Not yet compatible with iPad

A completely new and better AppSwitcher for your iPhone/iPod! based on Mac OS X Lion MissionControl and Launchpad. With Imperium you can quickly kill background apps, take a photo, get song lyrics, search google, email, tweet, toggle wifi / airplane mode / flashlight / location services / bluetooth etc, list of all the apps, quick access to your favorite apps, Respring, reboot, power off, safemode , increase brightness and much more all under one menu which can be accessed using activator anywhere iOS wide! It completely takes your multitasking experience on iOS to a whole new level!

  Imperium are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar de acolo puteti alege modul in care functioneaza intregul tweak si aplicatiile care sunt afisate in interfata sa. Imperium este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia insa functioneaza doar pe iOS 5 si nu este compatibil cu tableta iPad.

3 COMENTARII

  1. ii ok tweakul, chiar imi place, dar inca are buguri destul de mari… daca e deschis, si mai dau o data double click, ma duce in task switcher-ul original. si nu arata toate aplicatiile deschise. dar e ok pentru o schimbare de design 🙂

  2. din toate tweak-urile pentru task switcher nici unul nu afiseaza toate aplicatiile pe care le-ai avut deschise. adica task switcherul din ios imi arata 10 aplicatii iar toate tweak-urile gen multiflow, imperium, overflow, etc imi arata doar o parte din ele, deci in afara de faptul ca arata mai bine, nu prea isi au rostul