Tabletele iPad vandute in reteaua Verizon functioneaza pe retele GSM(Video)

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ijlPC2THVVI[/youtube]

  In SUA Apple vinde doua modele ale tabletei iPad, un model pentru AT&T si un model pentru reteaua Verizon iar pana astazi nu se stia daca modelul pentru reteaua Verizon functioneaza si pe retele GSM avand in vedere ca acest operator are o retea CDMA. Ei bine clipul video de mai sus demonstreaza faptul ca tabletele achizitionate de la Verizon functioneaza si pe reteaua GSM a AT&T insa din pacate doar cu conectivitate 3G. Aceste tablete au un slot micro-SIM in care poate fi introdusa o cartela a oricarui operator de telefonie mobila deoarece tabletele iPad sunt vandute decodate oriunde in lume.

Big question on everyone’s mind buying the Verizon iPad was whether data from AT&Ts 3G network would work on this iPad, or if Verizon/Apple would block this.  I was one of the first to obtain a Verizon iPad and can happily confirm that this is allowed! I used my ATT iPhone 4S sim card and took out the Verizon sim, and data worked! You must apply the AT&T APN carrier settings before this works though.

  Apple nu specifica pe site-ul sau daca aceste tablete permit conectarea la retele GSM cu un micro-SIM insa clipul video de mai sus demonstreaza ca totul este posibil. Tableta iPad nu va functiona pe retelele 4G din Romania deci teoretic orice model achizitionat in SUA va putea fi utilizat pe orice retea de telefonie mobila din Romania.