Apple sustine ca iPad 3 functioneaza in limitele normale, utilizatorii spun ca exista probleme cu incalzirea excesiva

  Dimineata v-am spus ca noua tableta iPad 3 atinge temperaturi cu de pana la 5 grade mai mari decat tableta iPad 2 si imaginea de mai sus ar trebui sa stea drept dovada a acestui fapt. Foarte multi utilizatori sustin ca tableta se incalzeste excesiv si in randul lor intru si eu deoarece am experimentat acelasi lucru astazi. E normal ca noua tableta sa se incalzeasca mai mult pentru ca intreg chip-ul A5X este mai mare decat chip-ul A5 insa cei de la Apple spun ca nu avem motive sa ne ingrijoram deoarece tableta functioneaza in limitele normale.

“The new iPad delivers a stunning Retina display, A5X chip, support for 4G LTE plus 10 hours of battery life, all while operating well within our thermal specifications,” Apple representative Trudy Muller, told The Loop. “If customers have any concerns they should contact AppleCare.”

  Nu cred ca se indoia cineva de ceea ce a spus Apple insa daca achizitionati o tableta iPad 3 si observati ca ea se incinde destul de mult in partea stanga jos, ar fi bine sa stiti ca noul chip A5x este vinovat.