Tableta iPad ar putea refuza sa se incarce daca rulati anumite jocuri?

  Cei de la Consumer Reports, o celebra organizatie care testeaza orice fel de dispozitive electronice, au verificat tableta iPad 3 pentru a vedea daca ea se incalzeste mai tare decat tableta iPad 2. Testele lor au afirmat ca diferenta de temperatura dintre cele doua tabelte este destul de mare insa suportabila pentru utilizatori, lucru confirmat si de Apple. Lasand la o parte temperatura, cei de la Consumer Reports sustin ca tableta iPad 3 a incetat sa se mai incarce atunci cand ei testau jocul Infinity Blade II, de fapt bateria tabletei se descarca in loc sa se incarce.

We also noticed that the new iPad wasn’t charging while the game was running and it was plugged in. In fact, the battery continued to drain. It charged normally, however, when we weren’t running a game.

  Desi ei sustin ca tableta era conectata la o sursa de curent in timpul testului, totusi nu se precizeaza daca tableta era coenctata direct la o priza folosind propriul acumulator sau la un calculator. Daca ea era conectata la un calculator exista posibilitatea ca prin cablu sa nu fi fost transmisa suficient de multa energie si din aceasta cauza bateria ar fi incetat sa se mai incarce in timpul jocului. Daca tableta este conectata direct la o priza folosind acumulatorul atunci nu exista motive pentru pierderea autonomiei in timp ce o incarcati si va jucati.

3 COMENTARII

  1. Cred ca ar trebui sa faci un mic edit deoarece: ,,Daca ea era conectata la un calculator exista posibilitatea ca prin cablu sa nu fi fost transmisa suficient de multa energie si din aceasta cauza bateria ar fi incetat sa se mai incarce in timpul jocului.” …… nu se aplica la iPad. Niciodata iPad-ul nu poate fi incarcat prin USB de la calculator.