Apple a incercat sa rezolve problemele legale cu Samsung inca din anul 2010

  Probabil stiti deja ca Apple si Samsung au intentate cateva zeci de procese in lumea intreaga, toate avand in prim-plan presupuse incalcari ale unor brevete de inventie. Apple a reusit sa blocheze vanzarea tabletei Galaxy Tab in Germania insa Samsung nu a reusit sa obtina o victorie de o asemenea importanta in vreuna dintre tarile in care a actionat compania Apple in judecata. Desi companiile cheltuie sute de milioane de dolari pentru a isi sustine pretentiile in instante, in anul 2010 Apple a incercat sa rezolve problemele fara avocati insa cei de la Samsung au refuzat sa recunoasca incalcarea brevetelor de inventie ale Apple.

On or about August 4, 2010, Apple representatives met with Samsung in Korea and showed a presentation titled ‘Samsung’s Use of Apple Patents in Smartphones.’ This presentation emphasized Samsung’s copying of the iPhone and identified two of the patents-in-suit (the ‘002 and ‘381 patents), giving Samsung actual notice of at least these patents, and many more.

On or about August 26, 2010, Apple sent Samsung an electronic archive file containingclaim charts further illustrating Samsung’s infringement of Apple patents. A presentationdocument that accompanied these claim charts identified the ‘002 and ‘381 patents as two patents that Samsung products infringed, and it substantiated these allegations with text from the patents and photographs of Samsung devices illustrating infringing functionality. Apple later presented these slides to Samsung at a meeting in Cupertino, California on or about September 9, 2010.

  Intre lunile iulie – septembrie 2010 reprezentanti ai Apple si Samsung s-au intalnit in SUA si Coreea de Sud sa discute despre presupusele incalcari ale unor brevete de inventie. Cei de la Apple au incercat sa demonstreze companiei Samsung ca i-a incalcat brevetele de inventie insa coreenii nici nu au dorit sa auda si in final totul s-a terminat cu actiuni in instanta si foarte multi bani “aruncati in vant”. Din pacate disputele dintre Samsung si Apple nu par a fi aproape de sfarsit avand in vedere ca Samsung nu se lasa chiar atat de usor dar nici cei de la Apple.