Transforma-ti iPhone-ul intr-o lanterna cu un logo Apple iluminat(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QpUIRG1We6Q[/youtube]

  Anul trecut v-am spus ca un accesoriu va ajuta sa adaugati un logo Apple iluminat iPhone-ului vostru si produsul pare sa fi fost destul de popular din moment ce  un nou model urmeaza sa fie lansat pe piata insa acesta este mult imbunatatit si aduce un element nou. Noul model de logo iluminat pentru iPhone permite utilizatorilor sa transforme portul jack de 3.5 mm intr-o “lanterna”. Practic atunci cand acel logo este iluminat veti avea lumina proiectata prin portul audio in care introduceti in mod normal castile insa nu stiu cat de folositor este acel accesoriu.

  Acest model de logo iluminat va costa intre 50 – 100£ insa trebuie trimis la service-ul producatorilor pentru a fi instalat.

14 COMENTARII

  1. Si inc un lucru care sa consume bateria.Sincer m se pare inutil.Lanterna poate fi folosit bitzul de la camera cu functia de la activator rapid.

  2. Zaone, apropo de lanterna…am avut jailbreak si instalasem o aplicatie care facea ca atunci cand sunt sunat blitz-ul sa se aprinda…am trecut la 5.1 si nu mai am jailbreak dar blitz-ul se aprinde in continuare…stii cum sa scap de chestia asta?

  3. @radu
    Blitzul nu ți se aprinde de la jailbreak ci din setarile telefonului. Ca sa opresti biletul când te suna te duci la settings-general-accessibility-Led flash for alerts si dai Off

  4. Se schimba carcasa, partea din spate dar am inteles ca se pierde garantia cand faci chestia asta si-am mai auzit ca dauneaza iDevice-ului. Acum, nu stiu. Arata foarte bine insa…nu cred ca se merita. Este destul de scump.

  5. Buna dimineata,
    Sunt posesoarea unui Iphone 4 s si de ieri am o problema si anume imi sta blitzul de la camera aprins non stop. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum as putea sa-l opresc.

    Cu stima,Mioara D.