Concept: Asa arata un iPhone 5 cu ecran de 4.6 inch

  V-am spus dimineata ca un iPhone echipat cu un ecran de 4.6 inch ar fi acum in perioada de testare la compania Apple si un designer s-a gandit sa faca un concept care ne demonsteaza cum ar urma sa arate viitorul terminal al companiei Apple. Design-ul este departe de a fi comparabil cu ceva produs de compania americana si includerea butonului Home in interiorul ecranului pare putin probabila insa avem macar o reprezentare a unui posibil dispozitiv. Ce parere aveti despre un iPhone care ar urma sa arate asa? L-ati achizitiona?

 

54 COMENTARII

  1. Oricum orice ati zice 4,4.3 inchi chiar ar merita uitativa la sony xperia s ce bine arata si nu e mare ca dimensiuni. depinde cum e facut telefonu si ce distanta are intre intre ecran si carcasa, mie sincer mi-ar place si 4.7 dar nu o sa fie… maxim 4.3 adica sigur o sa fie 4.3 cu rez 1280 pe 720 cu 320 de ppi chiar poate oled :>

  2. Parca nu va placeau telefoane cu ecran asa mare ( am dedus asta din discutia de la articolul cu Galaxy Note ).
    Nu ma intelegeti gresit, sunt posesor de iPhone + macbook, dar unii chiar exagereaza cand comenteaza impotriva Samsungului !

    O zi buna !

  3. Superrrr tareeee , terminati cu prostiile ca e ok sa aiba ecran mic si chestii din astea . Vremea iphone-lui 4-4S incepe sa apuna :). Sa speram ca noul iphone nu va fi la fel ca ipad3…

  4. terminati cu prostiile spatele intradevar este oribil dar restul superb cei drept se poate si mai bine dar sa fim seriosi nu strica un display mare! chiar si dr 4,6 e super ok pt cine vrea sa stea toata ziua pe telf e cum trebuie sa fie ok iar cum arata asta conteaza mai putin , poate sa aibe o configuratie buna si un display pe masura atunci e ok

  5. Dupa ce ca este imens,cu spatele ala chiar zici ca ajung sa vb la un televizor in miniatura.interesant v a fi atunci cand se v a uita lumea la mine,pe strada si se vor intreba;foloseste o tableta,o caramida bine slefuita,un telefon sau etc?

  6. Apple nu va risca o schimbare asa dramatica pentru ca majoritatea clientilor sunt multumiti de actualele modele, drept dovada vanzarile care le au. Probabil vor implementa un display de maxim 4.2″ si un design usor imbunatatit, putin mai subtire.Eu cel mai mult m-as bucura ca in urmatorul iphone sa vad un procesor quadcore si video ceva mai mult pentru ca pe iphone-ul 4s care il detin, surparinzator are momente cand agata de exemplu in jocul Real Racing 2, fapt ce m-a surprins neplacut.

  7. 1 la mana-apple nu a sa scoata un telefon cu led pentru ca nu e nokia
    2 la mana-e oribil ca design si nu se mai pune problema de ergonomie cum sta in mana
    3 la mana-sunt mai mult ca sigur ca nu au sa renunte la acel buton magic
    I’m just saying

  8. Așa au facut si cu iPad 3 sau HD si la urma cu totii ne-am dezamăgit. Ar fi frumos sa arate așa dar nu cred…ei,…vom trai si vom vedea.

  9. prostie mai mare ca asta mai rar,apple mereu a avut un design inedit,daca asa v’a arata iPhone 5 v’a semana cu un hTC Desire sau un Samsung Galaxy Note … deci,NU … imi pare rau

  10. Nu cred ca va arată așa. Apple este recunoscut pt designul curat. Cel postat mai sus este prea încărcat. Rămâne sa vedem. Oricum ar fi iPhone cred ca va rămâne cel mai ok la design.