Apple interesata sa lanseze un nou iPhone cu ecran de 4.6 inch?

  Aseara v-am spus ca Apple ar fi primit deja de la partenerii sai componente pentru viitorul terminal iPhone si ar fi in proces de testare a acestora. La scurt timp dupa publicarea acestor informatii au aparut altele care dau de inteles ca Apple ar fi interesata sa utilizeze un ecran de 4.6 in noul terminal iPhone pe care urmeaza sa il lanseze in Q2 2012. Desi anul trecut s-a zvonit ca Apple ar fi interesata sa implementeze un ecran de macar 4 inch in iPhone, e greu de crezut ca a renuntat la acea idee si acum testeaza unul cu ecran de 4.6 inch. In momentul de fata iPhone-ul are un ecran de 3.5 inch si o trecere la 4.6 inch ar semnificativa insa greu de crezut avand in vedere modul in care Apple a tratat iPhone-ul de-a lungul anilor.

Apple Inc’s new iPhone will have a sharper and bigger 4.6-inch “retina” display and is set to be launched around the second quarter, a South Korean media reported on Thursday. Apple has decided on the bigger 4.6-inch display for its next iPhone and started placing orders to its suppliers, the Maeil Business Newspaper said, quoting an unnamed industry source.

  Trecand de la ecran la disponibilitate, Reuters citeaza o sursa din Coreea de Sud care afirma ca terminalul va fi disponibil in Q2 2012, adica undeva prin vara. iPhone 4S a fost lansat in toamna anului trecut si e putin probabil ca Apple sa forteze lansarea unui nou model al iPhone la mai putin de un an distanta, mai ales ca deocamdata nu a prezentat noul iOS 6. Eu cred ca informatiile oferite de coreeni sunt inexacte si va recomand sa nu va imaginati ca Apple va lansa un iPhone 5 cu ecran mai mare decat daca noul terminal va fi prezentat inaintea lansarii de vreun site vietnamez.