Orange saluta lansarea iPad 3, lanseaza o promotie interesanta pentru utilizatori

  Astazi tableta iPad a fost oficial lansta in Romania si cei de la Orange s-au gandit sa le ofere posesorilor noului produs posibilitatea de a folosi la potential maxim chip-ul GSM inclus in el. Operatorul ofera o reducere de 25 de euro la incheierea unui abonament Colibri 15 pe 2 ani, abonamentul facand parte din seria celor care va ofera viteze de pana la 43 Mbits in Romania. Reducerea de 25 de euro se scade din pretul lunar de 15 euro al abonamentului asa ca in primele 5 luni de abonament veti plati doar 10 euro pe luna.

Orange ofera clientilor care achizitioneaza noua tableta iPad 3 un discount de 25 euro la abonamentului Colibri 15 pe 2 ani. Astfel, ei vor plati doar 10 EUR in primele 5 luni de contract. 

Clientii care aleg abonamentul Colibri 15 beneficiaza de acces mobil la internet, cu primii 9 GB la viteze de pana la 43.2 Mbps, navigare nelimitata in timpul noptii cu optiunea Happy Night. In plus, clientul stie de la inceput cat plateste avand inclusa optiunea Cost Control.

  Partea interesanta la acest abonament este ca traficul facut intre orele 0:00 si 07:00 este gratuit multumita optiunii Happy Night care este activata gratuit iar pentru a nu plati suplimentar daca depasiti cei 9 GB aveti activata gratuit si optiunea Cost Control care va reduce viteza la 128 kbps. Deocamdata oferta este disponibila doar in magazinele Altex numai pentru cei care achizitioneaza tableta iPad 3 insa de saptamana viitoare ea va fi disponibila si in magazinele operatorului Orange Romania. Mai multe detalii despre Colibri 15 gasiti aici.

  Mai multe informatii despre vitezele pe care le puteti atinge folosind acest tip de abonament gasiti in acest review facut de mine.