Samsung promite sa faca produse cu un design cel putin la fel de bun precum cel al produselor Apple

19

  Samsung va ramane cunoscuta in istorie drept compania care a copiat fara rusine design-ul produselor Apple si a avut tablete scoase din vanzare in urma acestui lucru. Coreenii nu au avut prea multa imaginatie nici atunci cand si-au facut materialele promotionale sau cutiile in care au fost livrate produsele lor insa era normal sa fie asa deoarece vorbim despre o companie asiatica. Acum cei de la Samsung vor sa arate lumii ca ei sunt capabili sa produca dispozitive cu un design inovator, cel putin la fel de bun precum al produselor Apple si in curand vom avea primele dovezi ale ingeniozitatii lor.

As a designer, there’s an issue of dignity. [The Galaxy] is original from the beginning, and I’m the one who made it”. It’s a totally different product with a different design language and different technology infused. I’ve made thousands of sketches and hundreds of prototype products [for the Galaxy]. Does that mean I was putting on a mock show for so long, pretending to be designing? As a designer, there’s an issue of dignity.

  Vicepresedintele divizie mobile a Samsung a declarat intr-un interviu dat ziarului Chicago Tribune ca va concepe produse care vor avea un design cel putin la fel de frumos precum al celor facute de Jony Ive. Eu unul m-as bucura sa vad produse Samsung care arata cel putin la fel de bine precum cele ale Apple si vorbesc desigur doar despre smartphone-uri si tablete. Samsung utilizeaza in produsele sale materiale de calitate inferioare care nu numai ca nu sunt placute la atingere dar au un aspect neplacut dar poate in viitor totul se va schimba. Samsung este capabila sa se schimbe insa ramane de vazut daca o va face.