Samsung promite sa faca produse cu un design cel putin la fel de bun precum cel al produselor Apple

  Samsung va ramane cunoscuta in istorie drept compania care a copiat fara rusine design-ul produselor Apple si a avut tablete scoase din vanzare in urma acestui lucru. Coreenii nu au avut prea multa imaginatie nici atunci cand si-au facut materialele promotionale sau cutiile in care au fost livrate produsele lor insa era normal sa fie asa deoarece vorbim despre o companie asiatica. Acum cei de la Samsung vor sa arate lumii ca ei sunt capabili sa produca dispozitive cu un design inovator, cel putin la fel de bun precum al produselor Apple si in curand vom avea primele dovezi ale ingeniozitatii lor.

As a designer, there’s an issue of dignity. [The Galaxy] is original from the beginning, and I’m the one who made it”. It’s a totally different product with a different design language and different technology infused. I’ve made thousands of sketches and hundreds of prototype products [for the Galaxy]. Does that mean I was putting on a mock show for so long, pretending to be designing? As a designer, there’s an issue of dignity.

  Vicepresedintele divizie mobile a Samsung a declarat intr-un interviu dat ziarului Chicago Tribune ca va concepe produse care vor avea un design cel putin la fel de frumos precum al celor facute de Jony Ive. Eu unul m-as bucura sa vad produse Samsung care arata cel putin la fel de bine precum cele ale Apple si vorbesc desigur doar despre smartphone-uri si tablete. Samsung utilizeaza in produsele sale materiale de calitate inferioare care nu numai ca nu sunt placute la atingere dar au un aspect neplacut dar poate in viitor totul se va schimba. Samsung este capabila sa se schimbe insa ramane de vazut daca o va face.

19 COMENTARII

  1. Samsung chiar poate sa ofere produse care sa arate original. orice firma cu bani poate face asta.

    nu cred ca problema Samsung a fost ca nu au putut face altceva .. cred ca a fost pur si simplu o alegere de marketing. e mult mai usor sa vinzi ceva care deja se vinde decat sa risti cu ceva care arata altfel decat ceea ce deja cumpara toata lumea. E probabil ca samsung, acum ca au un share mare de piata, sa se apuce sa mai si riste nitel si sa propuna si lucruri diferite de Apple.

    oricum primul lucru pe care trebuie sa-l elimine e plasticul de 2 lei. daca vreau sa simt plastic de WC ma duc la buda gratis nu dau 500 de euro pt asta
    al doilea ar fi un android optimizat serios pt samsung.
    al treilea .. o forma mai inteligenta a produselor. au copiat apple dar fara detaliile fine ale apple. asa se face ca telefoanele si tabletele samsung arata ca niste tocatoare de patrunjel si alte zarzavaturi. (din alea dreptunghiulare de lemn de se cumpara de la Kaufland)

  2. daca nu renunta la plasticele ieftine care le introduce si in telefoanele de varf cum este sgs2 sigur nu vor avea un design placut.

  3. La cat de rau si-au luat-o in ultima perioada cu siguranta vor schimba ceva( radical sper) mai ales ca au si posibilitatea, financiar vorbind

  4. De acord cu Ss33…
    Si eu folosesc expresia: plastic ca la Samsung, de 2 lei :))
    Ideea este ca atunci cand cumperi un anumit produs te gandesti la aspectul vizual. Cred ca si iPhone 2g, ca si aspect, arata mult mai bine decat noile telefoane Samsung. Si iPhone 2g este destul de ‘batran’. Astep acel smartphone Samsung care va arata mai bine si va avea materiale mult mai bune sau la fel de bune ca un iPhone.

  5. Materiale mai bune si finisare mai buna inseamna si preturi mai mari, cam greu sa vinzi daca intri pe acelasi palier de pret cu apple, chiar trebuie sa ai ce arata.

  6. frate stresat rau e kff asta…a copiat la fel cum o face si apple.

    unu care fura o paine are aceeasi vina/pedeapsa cu altu care fura un laptop sa zicem – asta ca sa nu existe alte discutii ca aia fura mai mult/mai putin.

  7. Au mai spus cei de la samsug ca vor ca produsele lor sa fie indragite precum produsele Apple dar eu sunt sceptic :-)))
    Fake-ul tot fake va ramane.Bada lor e un rahat

  8. Parazitu: foxconn, ctc lipsa, wi-fi&semnal oha, sistem inchis,aroganta, sticla netratata . descrierea data de tine se potriveste unei masutze de cafea mai sic

  9. Si cu nexus…. daca il bagi in blugi cauta reteaua … lasati-ma cu petardele high end. Razr de la Moto nu il luati in calcul nu?

  10. Asa,si? Ce se agita unii..La urma urmei profitul conteaza,iar unii care cred ca au importanta comenteaza..:))….ce pierdere de timp….:))

  11. castravete aici nu vb de motorola vorbim de samsung si apple ..pai hai sa includem in ecuatie si palm pri 2 nokia htc asus hp etc…..eu ma refeream la faptul ca apple in comparatie cu samsung e net superior….si app mi-as dori si eu o masuta de cafea inteligenta