Ai cumparat noua tableta iPad ieri din Romania?

iPad Romania 23 martie

  Ieri tableta iPad a fost lansata oficial in Romania si am avut pentru prima oara parte de preturi corecte pentru un produs al companiei Apple. O serie intreaga de retaileri au avut produsul disponibil in magazine si vanzarile par sa fi fost destul de bune insa nimeni nu ofera cifre oficiale pentru ca Apple nu le da voie. Din informatiile primite de la voi nu a existat acelasi entuziasm aici precum la lansarea din alte tari europene, nu au existat cozi lungi in fata magazinelor care au vandut tableta insa chiar si asa produsul pare sa fi fost vandut in destul de multe exemplare in tara noastra.

  Acestea fiind spuse va intreb daca v-ati achizitionat noua tableta iPad ieri, ce model ati achizitionat si care sunt primele voastre impresii in legatura cu ea?

33 COMENTARII

  1. L-am luat eu ieri la 10 de la iStyle de pe Natiunile Unite. Am fost primul, dar era ceva coada. Nici nu apucasera sa le afiseze in magazin, inca.
    ZaOne, fa ceva, te rog cu aplicatia asta. In iOS 5.1, cand sunt in ea, se inchide in momentul in care apare o stire noua si devine enervant.

  2. Am luat 64Gb -4G.
    La Flanco au numai variantele cu 4 G din pacate. EMag a fost sold out la ora 13. Este prima tableta pentru mine așa ca nu pot compara dar pot spune ca e beton.un mic minus e destul de grea.

  3. L-am luat de la iStyle Polus, Cluj. La ora deschiderii, 10.00, eram 3 persoane iar vizavi la Domo, nimeni.
    E distractiv ca am o scama mica sub ecran. O sa merg sa vad ce si cum.
    Senzatia e aceeasi ca la trecerea de la iPhone 3GS la 4.

  4. la noi nu e vorba ca nu exista entuziasm, dar pt multi 2200 RON reprezinta salariul pe 2/3 luni ! pe cand in europa centrala/vest reprezinta salariu pe o saptamana! BAfta

  5. L-am cumparat ieri de la Media Galaxy, Oradea. Varianta 16 gb Wifi. Am trecut de la iPad 1 asa ca diferenta este foarte mare. Sunt mai mult decat incantat de noul iPad. Probleme cu wifi-ul nu am avut cum au raportat unii. Acum astept jailu pentru iFile ( folosesc mult CCK + stick usb 16 gb), daca ar fi o astfel de aplicatie in appstore nu as face jail.

  6. Dupa putin timp uitandu-ma la ecranul Retina de pe iPad, iconitele de la monitorul de 22 inchi benq led al PC-ului la rezolutie 1920×1080, imi par pixelate, ceea ce inainte nu sesizam! A mai patit cineva asta?! 😀

  7. @Lucian D.: Yep, asta e efectul Retina Display.
    @Florin: Da, e a treia oara cand nu vrei sa faci reclama si publici aceeasi chestie. A patra oara te bag la moderare, ti-am spus deja ca exista sectiunea de vanzari.
    @Mirel: Neoficial da.

  8. Am cumparat ieri de la iStyle Natiunile Unite. Display-ul face toti banii. Folositi tastauri cu case pentru iPad? Daca da ce ati incercat si care sunt opiniile?

  9. Am fost la Media Galaxy în Brașov să-l văd, să-l ating, să mă joc cu el. Pe aceeași masă are și iPad 2, unul lângă altul, să poți face diferența.
    La ecran diferența e clară….nu am văzut niciodată ceva mai clar și mai fin pe un ecran așa mare.
    La dimensinui/greutate e imposibil să-ți dai seama de vreo diferență.
    Deși pe acel nou iPad se joacă jocuri aproape continuu și se testează de toți trecătorii, nu era încins deloc. Partea de jos era într-adevăr mai caldă ca la iPad 2, dar nederanjantă…oricum dacă îl țineai în brațe sau în pat ajungea la temperatura aia și stins!
    Erau amândouă conectate la aceeași stație wii-fi din magazin, dar iPad 2 încărca paginile mai greu un pic, deși am dat Go la amândouă odată.
    Per total mi-a plăcut iPad-ul…este mult peste iPad 2.
    Apoi am trecut pe la raftul cu celelalte tablete….vai de capul meu…dacă apuci să-ți iei de la Apple n-o să mai poți niciodată să te acomodezi cu alt model de la altă firmă… :)))))

  10. Am luat 64gb 4G de la altex online ieri. Azi mi-a sosit in Brasov. Acum sunt cu ea in brate. Imi lipseste un pic jailbreak-ul dar deocamdata e super. Am avut toate deviceurile apple de la lansare pana acum si numma dezamageste nici asta. Ma joc de ore in sir si nici o incalzire suparatoare.
    Partea cu pozatul e tare. Face super poze. Imovie si iphoto sunt cool cu pozele si fiemel care le face acum tableta. M-am hotarat sa iau luni si apple tv sa pot pune pe tv filmele si pozele.;)
    Va mai tin la curent daca apar probleme.
    Mersi apple. Mersi altex.;)

  11. Mi-am luat 32gb black wifi fara 4g . Sunt super multumit, pozele de exemplu fata de ipad 2 sunt net superioare. Azi mi-am primit tableta de la emag. Am avut noroc pentru ca am comandat tableta si dupa putin timp n-am mai avut. Baiatul de la emag mi-a spus ca ipadul meu a fost singurul comandat pe showroom in Timisoara. Dupa cateva ore de functionare pot spune ca nu se incalzeste deloc tare si chiar nu ma deranjeaza greutatea in plus. Ecranul e cel mai important, adevarul e ca e chiar extraordinar, ca si cum te-ai uita la o hartie lucioasa, asa de mare e nivelul de detalii, i love it. Deci pana la urma merits mai ales ca preturile sunt chiar ok. Cheers

  12. Nu a fost hype pt ca nu au fost prea multe bucati aduse pe stoc peste tot. Am fost ieri la MediaGalaxy Tg.Mures si am luat o bucata de 16gb+4G black insa am luat-o pt ca un prieten care lucreaza acolo si mi-a pus-o de o parte cand au sosit pe stoc. Cand am fost seara s-o ridic toate bucatile aveau facturi proforme si isi asteptau proprietarii (care mai erau). Nu era expus la vanzare pt nu mai erau pe stoc :). E superba tableta, culorile, retina display-ul, reteaua mai rapida, se misca absolut sublim avand toate aplicatiile deschise in background. Nici macar nu se gandeste sa dea semne de oboseala. Sunt f multumit de ea. Are intradevar acea culoare mai calda a ecranului dar e foarte ok pt ochi.

  13. Eu o s.o primesc foarte curand! Abia astept! Tata o sa primeasca de la servici gratis…nu ma asteptam.. oricum dupa ce am citit comm-urile sunt si ma nerabdator! Can;t Wait! O sa spun parerea imediat ce imi o s-o primesc

  14. @bogdan petcu. Unseamna ca m-am sclerozat eu ca asa stiam ca la restul am avut casti. Cine stie.. Poate doar de la iphone-uri si ai dreptate.
    Acum pt restul eu unul sunt foarte fericit.
    Mai ales ca tocmai am instalat free aplicatia Fullscreen browser si am zis sa o testez cu Vplay. Surpriza: se pot vedea serialele cu subtitrare in fullscreen. Uraaaa. Si fonturile arata bestial. Christal sharp.;) cred ca tine si de 5.1 ca desi nu sunt full screen vad ca si in safari se vede subtitrarea acum. Insa fullscreenbroser e mult mai cool ca e chiar doar filmul fullscreen.

  15. 16 GB Wi-Fi White. Parerea mea este ca au reusit sa scoata pe piata cea mai buna tableta la ora actuala. Ecranul pare ireal de real :)) Versiunea cu 4G nu am vrut-o deoarece nu dispunem de 4G in Romania si prefer sa fac un Hotspot cu telefonul (iPhone) si sa folosesc netul asa sau prin Wi-fi.