Are aplicatia Mail din iOS inlocuitor in App Store sau pe web?

  iOS-ul instalat pe iDevice-urile noastre are o aplicatie numita Mail care ne permite sa controlam conturile noastre de email fara prea mult efort. Aplicatia are listate cateva servicii importante de tip email pentru care ne putem configura contul insa chiar daca nu aveti o adresa de email cu unul dintre acele servicii puteti configura aproape orice alt serviciul folosind meniul de configurari. De indata ce ati facut setarile necesare va puteti conecta la contul de email insa intreaga interfata si optiunile disponibile sunt mult prea simple pentru o aplicatie atat de importanta pentru utilizatori.

  Versiunea pentru iPad a aplicatiei este net superioara celei pentru iPhone insa ambele nu ofera functionalitate completa pentru toate serviciile de tip email si nu au o interfata extrem de bine organizata. Recent a fost lansata aplicatia Sparrow care din punctul meu de vedere este aproape perfecta si as fi inlocuit fara probleme aplicatia Mail nativa daca ar fi oferit notificari push. In lipsa lor aplicatia este inutila pentru ca verificarea mailurilor trebuie facuta manual si desi exista un tweak care te notifica atunci cand primesti un email nou, el nu afiseaza bannere sau mesaje de notificare deci nu are vreo utilitate reala.

  In App Store exista o multitudine de aplicatii de tip mail pentru diverse servicii, majoritatea celor importante au si aplicatii web insa utilizatorii vor o singura aplicatie care sa controleze mai multe servicii si din pacate nu au una indeajuns de buna. Eu folosesc aplicatia Mail din iOS desi as dori ceva mai bun fara tweak-uri din Cydia iar daca Sparrow ar avea push as folosi-o fara sa ma gandesc de doua ori la lurul acesta.

  Voi ce aplicatii de tip mail folositi?