Ai avut probleme cu trecerea la ora de vara?

iOS Clock App icon

  Probabil stiti deja ca iDevice-urile au o mica problema cu schimbarea automata a orei si avand in vedere ca aseara am trecut oficial la ora de vara vin si va intreb daca ati avut probleme cu alarmele setate pentru iDevice-urile voastre ori cu schimbarea orei in iOS. Acum cateva saptamani v-am spus ca americanii au avut probleme cu iDevice-uri care au setat ceasul cu o ora in urma in loc sa il seteze cu o ora inainte deci problemele nu au fost rezolvate pentru toata lumea. iDevice-urile mele cu iOS 5.0.1/5.1 au schimbat ora fara probleme si pe 5.0.1 mi-a sunat alarma setata ieri deci la mine totul s-a modificat fara probleme.

  Voi ati avut vreo problema cu alarmele setate ieri sau cu schimbarea automata a orei?

109 COMENTARII

  1. Daca ai actualizarea automata activata nu ai cum sa ai probleme. Si cred ca majoritatea o tin activa. Eu nu am acut probleme cu nicio versiune ios de la iphone 3g pana acum

  2. Fara probleme pe toate device-urile iphone4 iphone4s ipad2 toate cu ios 5.1 ora s-a schimbat la 2.00 cu precizarea ca stau in italia deci a fost corecta trecerea

  3. OFF scuze zaone:

    stie cineva o aplicatie pentru “tragere la sorti”

    ex. suntem 6 persoane si vrem sa facem 2 echipe

    pun numele creez 2 grupe si aplicatia sa aleaga aleator cine in ce grupe va fi

    multumesc zaone, sper sa nu mi stergi postul

    poate sunt si altii care cauta asa ceva

    (va rog nu aplicatii gen de la 1 la 100 sa extraga aleator 4 numere.)

  4. Cu actualizare automata inchisa, a trecut fara nici o problema!
    @Raszvan – Nu este lauda, dar probabil iso 5.1 nu se comporta la fel pe toate iDevice-irile.
    Daca u intampinai probleme sigur postai si u ce terminal ai si erai curios pentru a face comparatie!
    Hai o zi buna

  5. Cu actualizare automata inchisa, a trecut fara nici o problema!@Raszvan – Nu este lauda, dar probabil iso 5.1 nu se comporta la fel pe toate iDevice-irile.
    Daca u intampinai probleme sigur postai si u ce terminal ai si erai curios pentru a face comparatie!
    Hai o zi buna

  6. Nici o problema pe 3GS IOS 5.0.1 insa daca stai sa te gandesti devine enervant :)). Eu noroc ca am avut un ceas de asta normal analogic in bucatarie ca altfel eu nu imi dadeam seama ca s-a schimbat ora, totul se schimba automat peste tot.

  7. Eu pana acum 2 ore nu stiam ca s-a schimbat ora :)) !!! Avand in vedere ca singurul ceas pe la care ma uit este cel de la telefon :)) !!!

  8. nici eu nu stiam ca s’a schimbat ora. m’am trezit la 11 in loc de 10 si mi s’a parut prea tarziu sa merg la biserica. nu stiam de ce “am dormit atat”