87% dintre posesorii de terminale iPhone 4S participanti la un studiu restrans folosesc Siri in fiecare luna

Siri icon

  O companie americana s-a gandit sa faca un studiu pentru a afla cati americani folosesc Siri pe propriul terminal iPhone 4S si au intrebat aproape 500 de persoane cat de des utilizeaza asistentul. Ei au aflat ca 87% dintre cei intrebati folosesc macar o functie a Siri o data pe luna deci vorbim despre o utilizare rara a unui asistent extrem de bine vazut. Majoritatea celor care utilizeaza Siri o fac pentru a asculta muzica ori pentru a face un apel telefonic si doar o treime dintre ei folosesc Siri pentru a trimite mesaje sau pentru a cauta informatii pe web.

New research set to be released this week found that 87% of those who own Apple’s iPhone 4S use at least one feature of its Siri virtual assistant monthly. But most usage is across a relatively limited set of functions, according to consulting group Parks Associates, which surveyed 482 owners of the iPhone 4S, the only device to carry the service.

  O treime dintre cei intrebati nu au folosit vreodata Siri si nici macar nu stiu ce functii are iar 26% dintre ei trimit zilnic email-uri folosind asistentul. Desi studiul ne spune cum este utilizat Siri de catre unii posesori de terminale iPhone 4S, numarul mic de participanti face studiul in mare parte irelevant. Nu putem sustine ca acest studiu este reprezentativ pentru marea masa de posesori de terminale iPhone 4S insa pot spune ca eu nu folosesc Siri nici macar o data pe luna pentru ca nu stie sa recunoasca vreo comanda in limba romana si pentru ca nu este capabil sa caute locatii in Romania.

  Voi cat de des utilizati Siri?