iPhone 4S, iOS 5.0.1 si o mica problema a microfonului

  Am iPhone 4S de cateva luni de zile si nu de putine ori mi s-a reprosat faptul ca nu spun nimic atunci cand raspund la telefon insa vina nu cade asupra mea. De fiecare data cand accept un apel telefonic si duc terminalul la ureche raspund insa interlocutorul meu nu aude primele cuvinte rostite de mine asa ca trebuie sa le rostesc din nou dupa cateva secunde. Nu toti interlocutorii mi-au reprosat acest lucru insa o buna parte dintre ei o fac si vina o pun asupra microfonului din terminalul iPhone 4S care, in cazul meu, nu inregisteaza cuvintele rostite in secunda imediat urmatoare acceptarii unui apel.

  Avand in vedere ca iOS 5.0/5.0.1 a avut extrem de multe probleme cu apelurile pe terminale iPhone vin si va intreb daca voi ati experimentat asa ceva cu 4S-ul vostru sau cu orice alt model al iPhone ce ruleaza iOS 5.x.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 27.03.2012
Articolul următorAsa se tine corect noua tableta iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.