SwitcherLand iti permite sa activezi task switcher-ul in landscape mode

  SwitcherLand este un tweak lansat in cursul acestei zile si permite posesorilor de iDevice-uri sa activeze task switcher-ul in landscape mode si sa blocheze orientarea iDevice-ului in acelasi mod de orientare a ecranului. Task switcher-ul este interfata pe care o activati prin dubla apasare a butonului home, in ea aveti afisate toate aplicatiile deschise in background si din pacate nu o puteti deschide in landscape mode nativ in iOS. Acest tweak activeaza posibilitatea de a deschide task switcher-ul in acest format insa posibilitatea de a bloca orientarea ecranului in landscape mode este cea de-a doua functie a sa deoarece iOS-ul ne permite sa blocam orientarea ecranului doar in portrait mode.

SwitcherLand lets you use your switcher in landscape mode in addition to portrait mode! It also allows you to enable a landscape orientation lock. This tweak works well with many other app switcher tweaks.

  SwitcherLand functioneaza numai pe iOS 5, este disponibil gratuit in Cydia si functioneaza pe toate iDevice-urile care au instalata acea versiune a iOS.