Guvernul din Noua Zeelanda investigheaza Apple pentru promovarea nepotrivita a tabletei iPad

  Daca Australia poate atunci Noua Zeelanda nu se lasa mai prejos si astazi Comisia de Comert din Noua Zeelanda a decis sa urmareasca modul in care se desfasoara procesul din Australia deoarece a primit o plangere cu privire la modul in care tableta iPad este promovata in tara sa. Trebuie notat faptul ca vorbim de o singura plangere in care Apple este acuzata ca ar promova tableta iPad ca fiind compatibila cu retele 4G cand in fapt nu este, deci totul este putin precipitat in Noua Zeelanda probabil pentru ca vorbim despre compania Apple si probabil pentru ca unii vor sa castige putina publicitate de pe spatele sau.

The Commerce Commission is carefully watching legal action its equivalent in Australia is taking over the new Apple iPad. The commission has received one complaint about advertising of the new device. It comes as the computer giant offers to refund Australian customers who believe they have been misled by claims the latest iPad is capable of connecting to the country’s upgraded 4G network.

  Practic tableta iPad este promovata la fel in toate tarile care nu au retele 4G compatibile cu ea si compania specifica faptul ca dispozitivul functioneaza doar cu retelele 4G LTE din Canada si SUA. Deocamdata nu se stie ce intentioneaza sa faca cei din Noua Zeelanda insa e posibil sa asistam la un rezultat final asemanator cu cel obtinut astazi de australieni.

4 COMENTARII