Apple lanseaza iTunes 10.6.1 si Mac OS X 10.7.4 beta build 11E35

  In cursul serii trecute compania Apple a lansat o noua versiune a programului iTunes care ne ajuta sa cumparam aplicatii/muzica si sa le transferam in iDevice-uri. Noua versiune a programului rezolva problemele versiunilor anterioare pentru ca foarte multi utilizatori s-au plans pe forumurile Apple in ultimele saptamani. Practic Apple a rezolvat problema care ducea la inchiderea iTunes cand erau rulate clipuri video sau erau schimbate elementele grafice ale albumelor, a rezolvat problemele care duceau la inchiderea programului cand sincronizam un iDevice si pe cele legate de noul Apple TV:

  • Fixes several issues that may cause iTunes to unexpectedly quit while playing videos, changing artwork size in Grid view, and syncing photos to devices.
  • Addresses an issue where some iTunes interface elements are incorrectly described by VoiceOver and WindowEyes.
  • Fixes a problem where iTunes may become unresponsive while syncing iPod nano or iPod shuffle.
  • Resolves an ordering problem while browsing TV episodes in your iTunes library on Apple TV.

  Puteti descarca iTunes 10.6.1 de aici.

  Impreuna cu noua versiune a iTunes, Apple a lansat si Mac OS X 10.7.4 beta build 11E35, o noua versiune a sistemului de operare care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat. In aceasta versiune a Mac OS X Apple a rezolvat problemele anterioare, a imbunatatit performantele si dezvoltatorii trebuie sa isi concentreze testele pe : App Store, placa grafica, QuickTime, Mail si iCal. Mac OS X 10.7.4 build 11E35 este disponibil in portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru Mac OS X.