Apple ar putea lansa anul viitor un iDevice cu Retina Display de 5 inch

  In cursul serii trecute un blog japonez a publicat un articol interesant in care sustinea ca Apple ar fi pregatita sa lanseze un iDevice cu ecran de 5 inch anul viitor. Dispozitivul ar urma sa aiba Retina Display si o rezolutie de 1600 x 960 pixeli, complet diferita de cea a unui iDevice existent acum pe piata. Desigur ca raportul este neconfirmat insa exista sanse foarte mari ca Apple sa testeze un asemenea dispozitiv dar lansarea sa este putin probabila avand in vedere ca ecranul este foarte mare si rezolutia ar genera fragmentare in randul aplicatiilor din App Store.

The product which has 5-inch Retina Display is expected to be released in 2013, and resolution of this LCD will be 1,600 x 960 pixel (800 x 480 by legacy majour) or 1,280 x 960 pixel (640 x 480).

  Un dispozitiv cu un asemenea ecran ar fi destul de mare si este posibil ca majoritatea posesorilor de iDevice-uri sa nu il priveasca cu ochi buni avand in vedere ca nici Galaxy Note-ul nu a fost primit prea bine desi Samsung sustine ca l-ar fi vandut in 5 milioane de exemplare deja dar cifrele lor rareori spun adevarul. Ar fi interesant sa vedem un iPhone cu ecran mai mare insa 5 inch eu consider ca ar fi mult prea mult deocamdata si ar genera probleme suplimentare pentru dezvoltatorii de aplicatii care ar trebui sa isi refaca grafica pentru aplicatii.

  Voi cat de multumiti ati fi cu un iPhone ce ar avea ecran de 5 inch? Intr-o nota putin umoristica va prezint utilizatorul perfect al Galaxy Note-ului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KBrmaE82uY4[/youtube]