Chronic Dev Team se afla la cateva saptamani distanta de lansarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5.1

  Astazi Pod2G a afirmat pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter ca lucreaza in continuare la descoperirea unor vulnerabilitati pentru a dezvolta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1. La scurt timp dupa acele afirmatii el a anuntat ca in momentul de fata Chronic Dev Team detine o parte a unei solutii de userland jailbreak pentru iOS 5.1 insa ea este incompleta si deocamdata nu poate fi lansata oficial pentru utilizatori. Pod2G continua spunand ca nu ar fi contat daca solutia detinuta de ei ar fi fost completa deoarece ar fi fost oricum nevoie de cateva saptamani pentru pregatirea lansarii ei deci vom avea destul de mult de asteptat pana cand vom putea face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.

11 COMENTARII

  1. oare de ce au anuntat ca au gasit shpemiii de exploituri chiar inainte de valul 2 de lansare ipad si ca e o chestiune de zile pana iese jailbreak ?…..c’mooon chiar mai crede cineva ca astia nu sunt PR neoficial Apple? problema este ca fac sute de mii de dolari din donatii ptr un lucru care le este oferit gratis atunci cand decide apple …

  2. Titlu:
    Chronic Dev Team se afla la cateva saptamani distanta de lansarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5.1

    Final articol:
    […] deci vom avea destul de mult de asteptat pana cand vom putea face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.

    Ce sa mai inteleg ?

  3. Raportat la intervalul in care apar solutiile de jailbreak cateva saptamani NU e mult.

    Cand era vorba de Saffron, cateva luni cat am fost tinuti in standby, a fost mult. Cateva saptamani nu e mult. (asta in ideea ca “cateva saptamani” se traduce pentru publicul larg in doua trei patru saptamani)

    In titlu scrie ca sunt “la cateva saptamani de lansare” dar ei defapt sunt (apoximativ) pe nicaieri. Din partea lor in viitorul apropiat (adica cateva luni) nu vom vedea nici o solutie de jailbreak.