Prima Pagina Google Play AIVC – o alternativa pentru Siri disponibila pe Google Play

AIVC – o alternativa pentru Siri disponibila pe Google Play

  In Google Play, fostul Android Market, au aparut de-a lungul vremii tot felul de asa-zise alternative pentru asistentul personal Siri insa din pacate niciuna nu este macar pe jumatate la fel de buna ca si asistentul celor de la Apple. Astazi am pentru voi AIVC sau Artificial Intelligent Voice Control. Control, o aplicatie care incearca sa fie o versiune imbunatatita a Siri dar nu prea este. Aplicatia permite utilizatorilor sa caute informatii despre vreme, sa trimita mesaje text, sa faca interogari prin Google Translate, sa deschida unele aplicatii insa problemele principale sunt la interfata care nu ar fi la fel de fluida si la sistemul de recunoastere a comenzilor vocale care nu ar fi chiar atat de grozav.

Alice is your personal assistant. Alice can help you do things quickly and easily.  With Alice, Android users get a helpful assistant at hand, which understands more than just commands. You can have a conversation with Alice, give her instructions or ask for general terms of information.

Currently Alice can assist you with following functions: 

Call, SMS, Email, Translation, Navigation, Alarm, Timer, App Launcher, Calculator, Facebook, Websearch, Weather, Search images.. and many many more.

Additional to the lite version: Calendar, Play Music / Videos and Receiver Control for Enigma2.

  AIVC poate fi inclusa intr-o lunga serie de aplicatii menite sa inlocuiasca Siri dar care nu sunt capabile sa faca acest lucru si partea proasta este ca dezvoltatorii nu reusesc sa produca ceva 100% original si imprumuta elemente de la asistentul adevarat. AIVC poate fi descarcata de aici.

 • bursa

  Cam gresesti aici – Android a avut comenzi, cautari, control vocal si asistenti inainte de iOS. Nu se pune problema de copiat sau “inspirat” de la iOS, poate invers.Mai vezi si ultima introducere a butonului de comenzi vocale in tastatura iOS – in Android exista de mult.
  Cat despre calitatea acestor programe, lucrurile sunt subiective – ai pus chiar tu aici o gramada de posturi cu nemultumiri fata de Siri si sunt multi cei care afirma ca sistemul lucreaza mai bine in Android(Wozniak).

 • Didi

  Pâna nu are Româna nu ma intereseaza nici Siri nici clonele sau alternativele

 • tt

  Din categoria raspunsuri tampite: eu intreb “what time is it” si el imi zice “italy is a parlament republic blabla”. Eu intreb “give me some examples of dinosaurs” si el zice “why do you want it?”…zic “what are you?” si imi zice “youtube is a video sharing website….”
  Daca imi intelege intrebarea ce mare lucru sa dea raspunsuri asa usoare?

 • Area 51

  Tt 1 April