DoubleDock dubleaza marimea dock-ului si numarul de iconite afisate in el

  DoubleDock este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care va permite sa dublati marimea dock-ului dar si numarul de aplicatii afisate in el. Tweak-ul functioneaza exact asa precum vedeti in imaginea de mai sus, deci veti putea adauga de doua ori mai multe iconite in dock si marimea paginilor din Springboard va fi micsorata pentru a face loc spatiului suplimentar. Folosind DoubleDock veti putea adauga 10 iconite in dock-ul din iOS, aceasta fiind singura noutate adusa de catre tweak, deci nu va asteptati sa “primiti” si altceva de la el.

Not compatible with iPad, a version coming soon will support it. Double the size of your dock! Have two rows instead of one. DoubleDock gives you easier access to your applications. Have 10 icons in your dock without scrolling. DoubleDock is not currently compatible with Infinidock or Five Icon Dock.

  Din pacate DoubleDock nu este compatibil cu tableta iPad ori Infinidock sau Five Icon Dock deci este bine sa il instalat separat. DoubleDock este disponibil pentru 0.99$ in Cydia.