Prima Pagina Apple iMac 2012 ar putea avea un design nou si un ecran anti-reflexiv

iMac 2012 ar putea avea un design nou si un ecran anti-reflexiv

  Anul acesta compania Apple ar putea lansa un nou model al iMac care ar putea veni cu un design modificat conform unei publicatii asiatice. Noul produs ar urma urma sa fie lansat probabil in a doua jumatate a acestui an si compania G-Tech ar urma sa produca ecranele anti-reflexive pentru compania Apple. Acest tip de ecrane pot fi comandate doar in MacBook Pro-uri personalizate direct pe site-ul Apple insa se pare ca G-Tech va fi compatia care va produce mult mai multe unitati ce vor fi introduse in posibilul nou model al iMac.

G-Tech is ramping up its production capacity of cover glass from 1.8 million units a month currently to three million units in 2012 as the company is likely to take up 25-30% of total cover glass orders for Apple’s iPads in the year, according to an industry estimate.

G-Tech is also expected to supply AR (anti-reflective) glass solutions for Apple’s all-in-one (AIO) PCs with the new products to also serve as a growth driver for G-Tech, indicated industry sources.

  Actualul design al iMac a ramas neschimbat din 2009 si 2012 ar putea fi anul schimbarii insa momentan nu se stie cum anume va regandi Apple totul. Exista sanse mari ca intreaga carcasa sa fie ceva mai subtire dar deocamdata nimeni nu poate confirma acest lucru. Foarte multe schimbari sunt anuntate pentru Mac-urile celor de la Apple insa deocamdata nici macar un zvon legat de schimbarile din design nu a fost macar partial confirmat deci nu trebuie sa va bazati prea mult pe asa ceva.

 • Madalin

  Anti-reflexie daca vrei zaone. In romana nu inseamna acelasi lucru cuv “reflexiv” ca in engleza.

 • Magazinele online de la noi vad la fel calitatea asta, sub acelasi termen.

 • Bogdan

  Hai cu imacul 🙂

 • octavian

  bravo chiar asteptam o noua stire despre un nou imac pe anul asta.este cel mai tare produs din categoria de calculatoare de la apple(nu ca celelalte produse nu ar fi)si asteptam o mare schimbare a acestui produs.oricum designul produselor de la apple este incomparabil fata de tot ce este acum pe piata si in momentul de fata dar chiar as vrea sa vad cum ar arata noul model de imac pe 2012.

 • Anonymous

  Fals fals fals. Pai daca Apple la toate produsele sale are ecrane glossy, cum sa puna ecran mat la iMac ? iPod, iPad, iPhone, iMac, Macbook. Are sens sa schimbe ?