Curs Engleza te ajuta sa inveti limba engleza folosind un iPhone

Limba engleza este baza de lucru si comunicatie in domeniul limbajelor de programare si a internetului. Peste un miliard de oameni vorbesc engleza si e predata in scolile din foarte multe tari unde nu e vorbita ca limba materna, precum in Romania.
Cunoasterea limbii engleze a devenit necesara la angajarea in anumite domenii, profesii sau ocupatii, precum si in utilizarea cu succes a tehnologiilor moderne.
In aceasta aplicatie gasiti, resurse utile pentru invatarea si exersarea limbii engleze: cursuri audio, expresii, proverbe, exercitii si teste, atat pt. incepatori cat si avansati.
Cu aceasta aplicatie se urmareste dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.
– poti asculta si citi peste 15000 de cuvinte in limba engleza pe langa traducerea lor in limba romana
– imbunatateste-ti si corecteaza-ti dictia cu ajutorul acestei aplicatii prin rostirea cuvantului afisat si ulterior
obtinerea din partea aplicatiei a unui calificativ corespunzator.
– verifica-ti abilitatile lingvistice cu ajutorul unuia din cele 5 teste existente.

PRIMA APLICATIE CU MODUL PENTRU RECUNOASTEREA VOCII,NECESAR PENTRU A VA TESTA ABILITATILE LINGVISTICE.

  Aplicatia costa 1.59€ si desi poate fi instalata pe orice iDevice ea a fost dezvoltata avand iPhone/iPod Touch-ul in gand.

Pretul initial:
Numele:
Curs Engleza

1.59

s





Developer: DAN STOICESCU
Categoria: Education


Descriere: [ENGLISH]

English is the main language for communication, programming languages and the Internet. Over one billion people speak English and is taught in schools in many countries where isn’t spoken as a m…


Dimensiunea aplicatiei este: 32.3 Mb


3 COMENTARII