SMS TimeStamps afiseaza ora si data la care ati trimis fiecare SMS din aplicatia Messages

  SMS TimeStamps este un tweak lansat recent in Cydia care permite posesorilor de terminale iPhone sa afiseze in aplicatia Message ora si data la care au trimis mesajele SMS. In mod normal aplicatia Messages afiseaza acest lucru numai pentru primul SMS dintr-o conversatie deci daca trimiteti mai multe mesaje unei persoane la o scurta perioada de timp nu veti vedea un timestamp pentru fiecare in parte. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar de acolo il puteti activa/dezactiva si puteti alege perioada de timp care trebuie sa treaca pentru a va afisa timestamp-uri.

SMS Timestamps provides a way to modify the Messages app’s default behavior of setting timestamps on the beginning of an active conversation, and then ceasing to do it until it deems it necessary again. With SMS Timestamps you can set this behavior manually so that you can see timestamps on ALL of your messages, or after a certain period of time has elapsed after a timestamp has been displayed (1 minute, 5 minutes, 10 minutes).

  SMS TimeStamps este disponibil gratuit in Cydia si functioneaza chiar si cu sistemul iMessage.

10 COMENTARII

  1. Personal prefer iPhoneDelivery, arata atat ora trimiterii cat si a livrarii mesajului. Asta pe langa functia principala care te anunta cand a fost citit mesajul.

  2. La iPhoneDelivery apare o bifa in dreptul mesajului (un V). Se apasa pe el si apar orele (de trimitere si de livrare). Asta daca in setarile de la Messages – Delivery Reports se pune pe ON optiunea Mark.

  3. HandcentSMS este o solutie foarte tare si practica care iti arata tot ce iti doresti ……….inclusiv aceasta “supersmecherie”

  4. Dragos@ tu ai “bite sms” cumva instalat de iti apare bifa “V” de sms trimis ? ca mie nu imi apare nimic la nici unul, nici la bite, nici la mesaje

  5. In curand o sa aveti nevoie de “iHangUp app” ca sa puteti incheia o convorbine. Functiile astea erau si pe Nokia 3310 si voi va bucurati sa gasiti o aplicatie pt asta ?

  6. Am instalat iPhoneDelivery si nu imi apare niciun raport de livrare desi e activat serviciul din setarile mesajelor. OS 5.0.1 Iphone 4 .

  7. da nici mie pe iphone 4s cu 5.01 s bitesms nu merge treaba cu iphonedelivery. 🙁
    inainte pe 3GS imi mergea si eram supe rincantat.:( sper sa faca update rapid francezu sa mearga iara. 🙂