Prima Pagina Apple Apple primeste autorizatiile necesare pentru a vinde tablete iPad 2 produse in...

Apple primeste autorizatiile necesare pentru a vinde tablete iPad 2 produse in Brazilia

3

  In cursul anului trecut Foxconn a deschis in Brazilia o fabrica in care produce iPhone-uri pentru compania Apple si acum se pare ca a primit autorizatiile necesare pentru a vinde tabletele iPad 2 produse acolo pentru magazinele companiei americane. Guvernul brazilian a certificat tableta iPad 2 produsa la fabrica Foxconn locala si se pare ca in curand primele unitati produse acolo vor intra in magazine dar in viitorul apropiat ele ar putea ajunge si la alte magazine din intreaga lume. Deocamdata doar terminalele iPhone 4 produse in Brazilia sunt vandute in respectiva tara insa Apple poate produce si iPhone 4S acolo desi nu pare sa le fi pus in vanzare.

  In curand Foxconn va incepe sa produca si iPad 3 in Brazilia si probabil primele unitati vor intra in vanzare in magazinele locale. Pana acum Foxconn producea iDevice-uri doar in China insa si-a diversificat afacerea si Apple poate vinde acum iDevice-urile sale pe una dintre cele mai mari piete din America de Sud.

3 COMENTARII

  1. Eu mi-am luat azi de la eMag un TV LCD Samsung, destul de destept, deoarece fără decodor îmi prinde toate canalele de la RDS, inclusiv cele HD. (nu sunt HD, dar le prinde)…față de vechiul LG pe care îl am de 2 ani și prinde cu același cablu 60 de posturi analogice cu purici, ăsta prinde 116 f clar plus 8 de radio. Ce mi s-a părut cel mai ciudat, pe spate scrie Made in Romania. Nu știam că există fabrică Samsung in România…în ce oras o fi?

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here