Apple testeaza o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch

iPad Mini

  iPad Mini, o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch este in momentul de fata testata de catre inginerii companiei Apple si informatia aceasta am auzit-o de nenumarate ori in ultimele cateva luni de zile. Desi in lunile trecute informatiile veneau de la surse cu o credibilitate indoielnica, de data aceasta John Gruber, un personaj cu destui prieteni in cadrul Apple, sustine ca o tableta cu ecran de 7.85 inch si rezolutie 1024 x 768 este testata de Apple dar nu se stie daca va fi lansata. Practic tableta seamana cu actuala versiune a iPad insa este mai mica si imaginea de mai sus reprezinta cat se poate de bine proportiile.

Is Apple going to come out with a 7″ iPad, and if not: why not?

Well, I don’t know. What I do know is that they [Apple] have one in the lab…a 7.85 inch iPad that runs at 1024×768…it’s just like the regular iPad shrunk down a bit. I’ve heard from multiple people that this is something that they’re kind of noodling with.

  Afirmatiile au fost facut de Gruber in cadrul unui talkshow pe care il puteti asculta in intregime aici, insa ele nu sunt noi, nu ne “spun” ceva ce nu stiam deja ci pur si simplu confirma altele vechi. Desi Steve Jobs a fost impotriva lansarii unei asemenea tablete, multe s-au schimbat de cand a plecat el si se pare ca Apple ar fi interesata sa aduca o tableta mai mica pentru consumatorii sai insa cine stie daca planurile lor se vor materializa vreodata din moment ce iPad 2 inca este disponibila pentru achizitie la un pret destul de bun.

4 COMENTARII