Prima Pagina Apple Apple investigheaza problemele noii tablete iPad care afecteaza functionalitatea Wi-Fi

Apple investigheaza problemele noii tablete iPad care afecteaza functionalitatea Wi-Fi

  V-am spus ca americanii au probleme in a utiliza tabletele iPad pe retele Wi-Fi, v-am spus ca eu nu am probleme si multi au confirmat acelasi lucru insa iata ca Apple ia act de doleantele clientilor sai si incepe sa investigheze problemele raportate de ei. Intr-un document intern trimis echipei care se ocupa de AppleCare, cei de la Apple le cer angajatilor sa schimbe orice tablete iPad 3 care sunt aduse de clienti ce raporteaza probleme in utilizarea functiei Wi-Fi. Americanii sustin ca noile tablete iPad fie se deconecteaza singure de la HotSpot-uri, fie vitezele de download sunt mici fie retelele Wi-Fi nu sunt detectate de tableta desi ea se afla in imediata apropiere a unui hotspot iar aici aveti marturii ale catorva sute de detinatori de tablete iPad 3.

  Partea “buna” este ca doar tablete iPad 3 Wi-Fi Only sunt afectate deoarece tabletele echipate cu 4G au semnalul Wi-Fi amplificat de antena acoperita de plasticul negru din partea superioara a dispozitivului deci de aceea majoritatea dintre voi nu ati avut probleme. Acum Apple retine toate tablete iPad 3 aduse in magazinele sale din cauza acestor probleme si in viitor probabil va modifica iOS-ul pentru a prelua mai eficient semnalul Wi-Fi insa nimeni nu stie cat va dura pana cand problema va fi rezolvata.

 • Medicul

  Tot aia

 • Pingback: Noua tableta iPad are probleme cu mentinerea conexiunilor de date pe retele 3G | iDevice.ro()

 • Alex

  @ Zaone Te rog cand ai timp, sa ma ajuti si pe mine cu un sfat, am ipad3 modelul fara 4G si net-ul il am de la Rtc. 40m/s si 6mb/s upload, si tableta se misca f. bine pe wifi, aproape de router am 21mb/s, (router-ul este tip G) daca era N probabil aveam 40mb/s, dar de 2 saptamani am o problema cu wifi-ul, mentionez ca de 2 ani nu am avut probleme cu wifi-ul si am avut iphone 4, – problema este ca de cand mi-am luat ipad 3 si il folosesc pe wifi, dupa cateva ore sau o ora de utilizare pe wifi, dintr-o data nu mai imi merge wifi-ul pe ipad 3 si nici lan-ul pe pc (wifi-ul pe tableta arata maxim, deci nu e vorba ca pierde din semnal, cred ca il blocheaza), si trebuie sa repornesc routerul si ipad-ul, dar nu intodeauna merge mult timp pe wifi, nu imi dau seama daca e de la router sau ipad-ul are probleme de wifi, cand se blocheaza wifi-ul, daca deschid pe pc o noua fereastra in browser zica ca are probleme de dns. Multumesc

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 02.04.2012 – 08.04.2012 | iDevice.ro()

 • Pingback: Problemele noii tablete iPad cu retelele Wi-Fi ar putea fi rezolvate printr-un update al iOS | iDevice.ro()

 • Luiza

  Am achizitionat noul Ipad 3 si la inceput a mers super conexiunea la wi-fi,dar de o perioada nu mi se mai conecteaza la nici-o retea de wi-fi,aveti idee daca este de la Ipad sau de la router?

 • @Luiza: Afiseaza vreo eroare, sau pur si simplu nu vrea sa se conecteze? Poti incerca un reset network settings din Settings>General>Reset.

 • Luiza

  Am incercat si cu reset network settings si nimic,selectez numele si imi apar acele cercuri invartindu-se cum ca se conecteaza si nimicc:-<!