Prima Pagina Noutati Majoritatea posesorilor de tablete folosesc dispozitivele in timp ce se uita la...

Majoritatea posesorilor de tablete folosesc dispozitivele in timp ce se uita la TV

  Un nou studiu derulat de agentia americana Nielsen demonstreaza faptul ca majoritatea posesorilor de tablete aleg sa isi foloseasca dispozitivele in timp ce se uita la televizor sau fac diverse alte lucruri. Studiul a fost derulat in mai multe tari de pe glob si rezultatele sale confirma faptul ca 88% dintre posesorii de tablete folosesc produsele in timp ce se uita la TV si SUA este tara in care exista cei mai multi utilizatori cu acest gen de tabieturi. Partea interesanta este ca numarul utilizatorilor care folosesc smartphone-uri in timp ce se uita la TV este mai mic decat cel al posesorilor de tablete care fac acelasi lucru.

New research from analytics firm Nielsen confirms what most have suspected about the symbiotic relationship between tablets and television, and offers some hope for a growing crop of startups looking to capitalize on the second screen experience. In a 2011 fourth quarter survey of connected device owners, Nielsen found that 88 percent of tablet owners in the U.S. use their device while watching TV at least once a month, 45 percent do so on a daily basis, and more than a quarter (26 percent) go into multitask boob-tube mode several times a day.

  Practic acest studiu dovedeste faptul ca utilizatorii fac multitasking chiar si atunci cand au in fata un dispozitiv ce ar trebui sa le atraga intreaga atentie si tabletele se dovedesc a fi mult mai populare decat multi si-ar fi imaginat. Nu pot spune ca folosesc o tableta iPad in timp ce ma uit la TV insa deseori folosesc un telefon mobil in timp ce fac acest lucru si presupun ca in cazul vostru situatia nu este cu mult mai diferita.

 • stefan479

  True:))

 • KFF

  Obligatoriu butonez iPadul cand ma uit la TV .

 • ashur

  adica sunt folosite doar ca aparate secundare si asta este adevarat(in romaneste).

 • ashur

  Si care ar fi logica,daca ma uit la tv,de ce ar fi obligatoriu sa butonez ipadul?Adica care e faza,ce ma intereseaza defapt,ori ma uit la tv ori nu,ce mai inteleg din tv daca defapt nu ma uit…..
  Am si eu un ”tic” din asta si anume cand ma sui pe buda incep sa visez cu ochi deschisi.

 • Comentariul tau ce rost are ashur?

 • Virgill

  Imi place expresia voastra … Butonati un dispozitiv care are doar un singur buton :))

 • Gica

  Un sondaj inutil- n are relevanta pt nimic

 • Articolul asta chiar m-a reprezinta.Ma uit simultan la TV/folosesc iPad-ul 😀

 • Luca

  Eu mă uit la tv direct după iPad din situl celor de la doolcetv si mai am câteva aplicații plătite din AppStore care au canale tv românești,fac air play direct pe Apple tv si acum aștept o aplicatie care trebuie sa apară in AppStore in Aprilie din promisiunile celor de la tv1online care au toate canalele tv de la digi din romania 🙂 🙂 🙂

 • Șchiopu’

  Cine se uita la tv? :)) eu mă uit doar pe antena 3 live, pe iPad 🙂

 • Si eu butonoz device-urile in timp ce in background tv-ul merge