Prima Pagina aplicatii Notificarile Push functioneaza pentru unii utilizatori ai Sparrow

Notificarile Push functioneaza pentru unii utilizatori ai Sparrow

  Saptamana aceasta v-am spus ca aplicatia Sparrow a fost actualizata si ca dezvoltatorii ei vor implementa un sistem de notificari Push in aplicatie si ca vor incerca sa ofere utilizatorilor suport pentru notificari push chiar daca Apple nu va dori sa permita acest lucru. Ei bine se pare ca unii utilizatori ai aplicatiei Sparrow deja primesc notificari push pe propriile terminale desi oficial acest lucru nu trebuia sa se intample pentru ca aplicatia nu ar fi capabila sa trimita asemenea notificari. Deocamdata nu e clar de ce apar aceste notificari insa totul ar putea avea legatura cu sistemul de notificari la care Sparrow lucreaza acum si care ar fi trebuit implementat oficial in versiunea 1.2.

  Daca acest sistem va continua sa functioneze atunci aplicatia Sparrow devine oficial cea mai buna aplicatie de tip mail pentru mine si voua va recomand macar sa o incercati pentru ca nu stiti ce pierdeti. Acestea fiind spuse, exista printre voi utilizatori care primesc notificari push de la aplicatie?

Pretul initial:
Numele:
Sparrow

2.39

s

Developer: Sparrow SARL
Categoria: Utilities


Descriere: Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing experience.
With its pane navigation, its new threading system and many
new features, you’ll never…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.1 Mb


 • yoyoo29

  @Geo”98 na i ce face si eu am problema asta si incepe sa fie enervanta

 • smarinescu

  eu am primit ieri cateva notificari. se poate face cumva, atunci cand doresc sa trimit o poza sau asa , sa imi deschida automat sparrow ? adica sa o setez ca si client de email : default ?

 • Deocamdata nu.

 • Alin

  Daca o sa aiba push notification si integrare pt Exchange atunci cu siguranta o voi folosi. Pana atunci raman cu aplicatia default

 • Alex

  Eu deja am facut trecerea la Sparrow! Daca o sa aibe si push atunci devine clar cel mai bun client! Pentru exchange raman la Good for Enterprize!

 • Mircea Popa

  Ieri am primit si eu câteva!

 • Mie unul mi-au aparut cateva notificari, exact ca in screenshot, doar ca nu erau push. Apar la deschiderea aplicatiei, cand se face sincronizarea cu serverul de mail.